Ten Heuvel naar HFC Haarlem

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-06-18 00:00:00 // 2692 keer bekeken

Laurens ten Heuvel keert terug op het oude nest in Haarlem. Van 2004 tot 2006 speelde hij al voor de plaatselijke HFC. De transfervrije aanvaller tekende een contract voor twee jaar met een optie voor een derde jaar.

Sinds de zomer van 2006 stond ten Heuvel onder contract bij RBC. In zijn eerste jaar in Roosendaalse dienst was hij redelijk succesvol met 11 doelpunten. De supporters zullen hem echter herinneren als de man die tegen Excelsior een kans voor open doel miste. Mede daarom slaagde RBC er niet in promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Het voorbije seizoen vond hij slechts twee maal het net voor RBC. Het laatste half jaar werd de 32-jarige aanvaller verhuurd aan Stormvogels Telstar. Daar speelde hij tien wedstrijden waarin hij zes keer scoorde.

Laurens kent het klappen van de zweep, aldus technisch directeur Gert Aandewiel van HFC Haarlem. Het komende seizoen hebben we dat nodig, de clubs komen niet in rustig vaarwater. Je moet natuurlijk altijd zo goed mogelijk presteren, maar nu is er veel meer druk van onderaf. We zijn daarom dan ook erg blij met de komst van Laurens.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd