Oud-RBC-trainer Jan van Dijk naar VVV-Venlo

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-06-04 00:00:00 // 2856 keer bekeken

Oud-RBC-trainer Jan van Dijk is de nieuwe trainer van VVV-Venlo. De oefenmeester tekent een contract voor n jaar bij de naar de Jupiler League gedegradeerde club. Van Dijk, die de naar ADO Den Haag vertrokken Andr Wetzel opvolgt, zat het afgelopen half jaar zonder club.

'Wij geloven dat Jan het optimale uit onze spelersgroep kan halen. Jan laat geen verslapping toe. Zijn specialiteit is een team in korte tijd te voorzien van enthousiasme, flair en spirit. Daarbij streven we naar agressief, aanvallend en dominant voetbal. Dat heeft Jan bij al zijn teams laten zien', aldus technisch directeur Mohammed Allach volgens Voetbal International.

Van Dijk zat sinds het einde van het vorige jaar zonder club. De trainer vertrok samen met Foeke Booy bij Al-Nassr uit Saoedi-Arabi. Eerder was Van Dijk (51) werkzaam voor FC Groningen, Helmond Sport, Roda JC, RBC Roosendaal en FC Emmen.

Van Dijk had RBC in het seizoen 2004/2005 onder zijn hoede. Mede door vele blessures bleven de resultaten ver onder de maat. Medio april 2005 werd van Dijk op non-actief gesteld en vervangen door Dolf Roks.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd