Ex-RBC'ers: overzicht week 20

Gepost door:Remy // 2008-05-20 00:00:00 // 2714 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Na de knappe derde plaats in de eredivisie blijft NAC achter met een ticket voor de Intertoto. Over twee duels was NEC veel te sterk voor de club uit Breda. In de eerste wedstrijd werd NAC zelfs tot op het bot vernederd: 6-0. Tyrone Loran (foto) veroorzaakte nog een strafschop en kreeg daarbij de rode kaart. Hij ging in beroep tegen de schorsing van twee duels, waardoor hij beschikbaar was voor de tweede confrontatie. Trainer Ernie Brandts nam hem echter niet op in de selectie. NEC won ook deze wedstrijd, nu met 0-1. In de Intertoto treft NAC in juli hoogstwaarschijnlijk de Noorse recordkampioen Rosenborg BK. Die club moet nog wel eerst een club uit Estland of Litouwen verslaan.


Laatste seizoen bij RBC: 2005/2006
- De Graafschap heeft lijfsbehoud in de eredivisie veiliggesteld. De club van Donny de Groot, die in de basis begon en in de 84e minuut werd gewisseld, hield Zwolle op 0-0. Na de eerdere 1-3 overwinning was dat genoeg.


Laatste seizoen bij RBC: 2004/2005
- Edwin de Graaf speelde 90 minuten in de eerste wedstrijd tegen NAC. Voor het tweede duel zat hij niet in de selectie.

- Jesper Hakansson pakte met Lyngby BK deze week n punt uit twee duels. Zijn club gaat hoogstwaarschijnlijk degraderen uit de Deense eredivisie.

- De club van Sammy Youssouf, Vejle BK, heeft juist na n seizoen eerste divisie opnieuw promotie bewerkstelligd. De spits speelt echter al tijden niet vanwege blessures.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd