Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Ex-RBC'ers: overzicht week 19

Gepost door:Remy // 2008-05-13 00:00:00 // 2773 keer bekeken

Laatste seizoen bij RBC: 2007/2008
- Peter Jungschlger verloor met VVV de beslissingswedstrijd tegen ADO Den Haag met 2-0. De club uit Venlo degradeert na n seizoen op het hoogste niveau dus weer naar de eerste divisie. Een flinke tegenvaller voor Jungschlger, die in januari de overstap maakte. Wegens aanhoudende hamstringklachten kwam hij aanvankelijk weinig in actie voor zijn nieuwe club. Toen de middenvelder weer fit was, veroverde hij direct een basisplaats.

- mer zpoyraz speelde niet voor MVV.


Laatste seizoen bij RBC: 2006/2007
- Tyrone Loran speelde beide wedstrijden tegen SC Heerenveen. In het uitduel, dat met 2-0 verloren werd, kreeg de verdediger een gele kaart. Een paar dagen later kwam NAC niet verder dan 2-2 tegen de Friezen. Tegen NEC krijgt de ploeg van Loran nu een laatste kans op een ticket voor de UEFA Cup.

- Arjan Ebbinge ging met FC Den Bosch onderuit tegen FC Zwolle: 1-0. Voor de verdediger zit het seizoen er dus op. Zijn club komt volgend jaar opnieuw uit in de Jupiler League.

- Hans Denissen ontbrak vanwege een blessure bij MVV.


Laatste seizoen bij RBC: 2005/2006
- De Graafschap had geen beslissingswedstrijd nodig om de derde ronde van de play-offs te bereiken. Daarin is FC Zwolle de tegenstander. Het eerste duel werd met 1-3 gewonnen door de Superboeren, donderdag volgt de tweede confrontatie. Spits Donny de Groot viel nog voor rust in.

- Nyron Wau mocht weer eens in de basis starten, maar FC Zwolle maakte een einde aan het seizoen van FC Den Bosch.

- Ebou Sillah speelde de hele wedstrijd voor MVV. De club van trainer Robert Maaskant werd echter met ruime cijfers verslagen door RKC: 4-0. MVV is daardoor uitgeschakeld.

- Excelsior Moeskroen sloot de Belgische Jupiler League af met een 1-0 zege op Germinal Beerschot. De club van Mark Volders eindigde als elfde.

- Charleroi, de nummer acht in Belgi, verloor met 1-3 van Cercle Brugge. Tim Smolders (foto) speelde de hele wedstrijd tegen mogelijk zijn nieuwe club. De Belg weigert zijn contract bij Charleroi, dat nog wel een jaar doorloopt, te verlengen. Indien Tom De Sutter vertrekt bij Cercle, wil het Smolders graag aan de selectie toevoegen.

- Paul Kpaka werd een kwartier voor tijd vervangen bij Roeselare. Zijn club ging met 0-3 onderuit tegen Lokeren. Volgend seizoen gaat de spits aan de slag bij Germinal Beerschot.

- Edgar Marcelino kwam niet in actie voor Omonia Nicosia, dat derde is geworden op Cyprus.


Laatste seizoen bij RBC: 2004/2005
- Ramon Luijten, Azubuike Oliseh en Sammy Youssouf (blessure) speelden niet.

- In de eerste wedstrijd tegen Heerenveen werd Edwin de Graaf een paar minuten voor tijd gewisseld bij NAC. De middenvelder ontbrak bij het tweede duel, nadat hij op de training geblesseerd was geraakt.

- Jesper Hakansson speelde twee wedstrijden met Lyngby BK, de hekkensluiter in Denemarken. Tegen AC Horsens werd een ruime 4-1 overwinning geboekt. Hakansson scoorde de vierde treffer. Het duel tegen Viborg FF ging met 2-3 verloren.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd