Jong RBC verliest ook laatste duel

Gepost door:Remy // 2008-05-06 00:00:00 // 2691 keer bekeken

Jong RBC heeft de competitie afgesloten met een nederlaag. Na een 3-0 achterstand tegen FC Dordrecht kwam de ploeg van Eric Hellemons (foto) nog in de buurt van de gelijkmaker, maar de score bleef steken op 3-2.

Vorige week verloor het beloftenelftal met 0-7 van Excelsior en ook gisteren ging het hard. Na 39 minuten leek de wedstrijd met een stand van 3-0 al gespeeld. Arjan van Vuuren scoorde met een lob en een mooie individuele actie. De andere treffer kwam van Manu Dagher.

De marge werd kort voor rust verkleind, toen Jurgen Gijzen de bal achter zijn eigen doelman tikte. Na de pauze werd het ook nog 3-2. Verdediger Brian Berends kopte via de onderkant van de lat binnen. FC Dordrecht bleef de betere ploeg, maar RBC kreeg met Ferdi Yilmaz nog een goede kans op de gelijkmaker. De aanvaller scoorde echter niet, waardoor Jong RBC de dertiende nederlaag van het seizoen liet noteren.