Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 20

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Meppelink wil contract uitdienen

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-04-22 00:00:00 // 2660 keer bekeken

Rob Meppelink denkt, ondanks de povere prestaties in het afgelopen seizoen, niet aan opstappen. Aan BN/De Stem meldt hij desgevraagd: Zo zit ik niet in elkaar. Als ik een contract teken, dan doe ik dat met de bedoeling om het uit te dienen. En mijn contract loopt nog tot en met 2009.

Meppelink erkent dat hij mede verantwoordelijk is voor de tegenvallende prestaties, maar verwijst ook naar spelers en mensen rondom de club. Het bestuur en de directie van de club beraden zich binnenkort over zijn positie. Algemeen directeur Laros en voorzitter Pollemans willen nog niet op de zaken vooruitlopen.

Ondertussen is Meppelink begonnen aan de voorbereiding van het komende seizoen. Hij zegt in gesprek te zijn met diverse spelers om volgend jaar mee te kunnen draaien in de top van de Jupiler League. Daaronder de 24-jarige Niek Ripson die bij Top Oss inmiddels drie jaar een vaste waarde is. Zoals bekend is er een mondeling akkoord met Patrick Duarte. De aanvaller van FC Lisse tekent binnenkort een contract voor twee seizoenen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd