Jong RBC verliest van Den Bosch

Gepost door:Remy // 2008-04-01 00:00:00 // 2612 keer bekeken

Jong RBC heeft maandagavond in een doelpuntrijk duel verloren van FC Den Bosch. Op sportpark Vierhoeven ging het elftal van trainer/coach Eric Hellemons (foto) met 2-4 onderuit.

Na een half uur opende Hooymans uit een vrije trap de score namens de bezoekers. De beste kansen bleven daarna voor Den Bosch. Van Moorsel schoot op de paal en nog in de eerste helftklopte El Idrissi RBC-keeper De Jong voor de tweede keer.

Hellemons wisselde in de rust Yilmaz en Sidibe voor de A-junioren Seuntjens en Martina. Met nog een half uur op de klok schoof Thomas van den Houten de aansluitingstreffer binnen. Thenu en wederom El Idrissi bezorgden Den Bosch echter een veilige voorsprong. De thuisploeg kwam namelijk niet verder dan 2-4, gescoord door Maarten Boddaert.