Interviews
Meest recente interviews

Martha ronde verder met Nederlandse Antillen

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-03-27 00:00:00 // 2720 keer bekeken

Benjamin Martha heeft zich met het elftal van de Nederlandse Antillen geplaatst voor de volgende ronde in het kwalificatietoernooi van het WK 2010. In Willemstad werd Nicaragua met 2-0 verslagen. De eerste ontmoeting eindigde, door een doelpunt van Anton Jongsma, in een 1-0 overwinning voor de Nederlandse Antillen. Volgende tegenstander is Hati. Martha kwam overigens pas in de 95e minuut in het veld

In de 42e minuut opende oud-RBCer Tyrone Loran de score. Na 60 minuten spelen moest Nicaragua met tien man verder vanwege een rode kaart voor Martin Eustace. Angelo Zimmerman (BV Veendam) benutte in de 70e minuut een penalty en zette daarmee de eindstand op het scorebord.

Het elftal van de Nederlandse Antillen bestond uit: Wencho Farrell, Angelo Martha, Tyrone Loran, Djuric Winklaar, Angelo Zimmerman, Anton Jongsma, Sendley Bito, Orlando Smeekes (95. Benjamin Martha), Giovanni Franken, Angelo Cijntje en Dyron Daal (84. Revy Rosalia). Gele kaarten waren er voor Angelo Cijntje en Angelo Martha.