Interviews
Meest recente interviews

RBC A1 verliest van Heerenveen

Gepost door:Remy // 2008-03-23 00:00:00 // 2713 keer bekeken

Het A1-elftal van RBC is uitgeschakeld in de Nike Cup, het nationale bekertoernooi. Zaterdaglegdede ploegvan trainer Robert Molenaar het in de halve finale af tegen SC Heerenveen: 1-2.

Het was voor het eerst dat de A1 zo ver reikte in het bekertoernooi. Dit belangrijke duel werd dan ook gespeeld in het Rosada Stadion, waar enkele honderden supporters naartoe waren gekomen.

Heerenveen, een subtopper in de eredivisie, beschikte logischerwijs over meer kwaliteit dan de Roosendalers, die een divisie lager spelen. Met veel vechtlust en goed keeperswerk van doelman Nick de Jong hield de thuisploeg zich toch aardig staande. Desondanks opende Pavel Wojciechowski nog voor rust de score en was het tien minuten na de pauze al 0-2. In blessuretijd deed Cuco Martina nog wat terug namens RBC. Een stunt zat er echter niet meer in.