Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC schorst Ubbergen

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-03-21 00:00:00 // 2805 keer bekeken

Met een vliegende tackle schopte reservedoelman Rodney Ubbergen zijn ploeggenoot Sven Delanoy gistermorgen richting fysiotherapeut. Het is onzeker of de Belgische middenvelder vanavond tegen FC Dordrecht kan meespelen.

Delanoy zat de hele dag met zakken ijs op zijn scheenbeen en kuit. Het is helemaal dik. Nee, er is niets gebroken, maar vanavond zal pas blijken of ik kan spelen. Te gek voor woorden natuurlijk wat er op de training gebeurde. Of er maatregelen moeten komen tegen Ubbergen? Dat is aan de trainer.

Inmiddels is duidelijk dat Ubbergen door de clubleiding is geschorst en een boete kreeg van tien procent van zijn maandsalaris. Meppelink weet nog niet of hij Ubbergen volgende week weer bij de groep haalt.

Ubbergen handelde naar eigen zeggen uit frustratie. Ik heb helemaal niks tegen Sven Delanoy persoonlijk. Maar het zat mij dwars dat ik van de trainer linksback moest spelen, terwijl de keeperstrainer bij ons reserveteam in de goal stond. Toen ik met Sven onenigheid kreeg over een ingooi werd ik nog bozer. Ik wilde vervolgens hem en de bal raken, maar was te laat en raakte hem alleen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd