Maaskant tekent in Breda

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-02-28 00:00:00 // 2755 keer bekeken

Diverse media melden dat Robert Maaskant vanaf komend seizoen hoofdtrainer wordt bij NAC Breda. Onze oud-trainer verlaat MVV uit Maastricht om Ernie Brandts op te volgen bij de Bredase club.

Maaskant kwam met algemeen directeur Theo Mommers en technisch directeur Earnest Stewart een contract van twee jaar overeen.

Hoewel Maaskant niet de eerste keus was (Vergoossen, Koster en Verbeek gingen om uiteenlopende redenen niet op het aanbod in) voldoet hij volgens NAC Breda wel aan het functieprofiel: Bourgondisch, zelfbewust, eigenzinnig en saamhorig.

De oefenmeester wacht een zware taak, NAC draait immers een uitstekend seizoen. ''Ik besef terdege dat de huidige prestaties nauwelijks te overtreffen zijn. Maar ik heb ltijd geroepen dat ik ooit nog bij NAC wil werken'', spreekt de 39-jarige trainer.

MVV-voorzitter Joseph Goumans wist afgelopen maandag al te melden dat er gesprekken gaande waren tussen trainer en club. Vandaag maakte NAC dus bekend dat er een overeenstemming is bereikt voor twee jaar. Robert Maaskant werkte in het verleden onder meer bij RBC Roosendaal, Go Ahead Eagles en Willem II.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd