Bouwen aan het RBC van 2008/2009

Gepost door:Nieuwkomer // 2008-02-27 00:00:00 // 2597 keer bekeken

Tijdens de oefenwedstrijd tussen de beloften en het militair elftal heeft RBC Roosendaal diverse spelers getest. Aanvaller John Schot uit Tholen maakte een sterke indruk en hoort morgen of hij een contract krijgt aangeboden.

Hoek-keeper Joan van Belzen speelde ook mee. Hij trainde s middags nog mee bij NAC en stond s avonds bij RBC onder de lat. Vandaag traint hij bij Germinal Beerschot en ook Zulte Waregem heeft interesse in hem getoond.

Kevin Stoutjesdijk van Baronie scoorde met het hoofd het enige doelpunt voor RBC. De voorzet kwam van Frank Verkouteren uit Terneuzen. Assistent-trainer Eric Hellemons ziet het wel zitten in Stoutjesdijk. Kevin heeft het heel goed gedaan. Jammer dat hij niet een paar jaar eerder door ons gescout is. Dan was hij fysiek nu wellicht wat verder geweest. Nu is hij een laatbloeier, maar kan zeker van waarde zijn voor RBC.

Tot slot heeft RBC Roosendaal interesse in Samuel Scheimann (foto).Scheimann, uitkomend voor Kozakken Boys, werkte onlangs een stageperiode bij Ajax af, maar werd door de club niet gecontracteerd. Bij Ajax kwam hij in beeld, nadat hij een goede indruk maakte tijdens de bekerwedstrijd Kozakken Boys-Ajax. Scheimann speelde vanaf de F'jes tot de B-junioren bij Feyenoord. Later kwam hij uit voor NAC, waar hij afscheid nam voor een Isralisch avontuur. Scheimann speelde vorig seizoen bijna bij Hapol Haifa, maar zag daar uiteindelijk vanwege de oorlogsdreiging van af. De Isralir, met een Nederlands paspoort, staat te boek als linksback, maar speelt het liefst als linkshalf.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd