Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2008-02-23 00:00:00 // 2783 keer bekeken

Dit weekeinde werd er door bijna alle teams een volledige competitieronde afgewerkt. Alleen de oudste jongens van de onderbouw (de C2 red.) waren vrij omdat zij maandag hun competitie wedstrijd tegen Stormvogels/Telstar afwerken. Opmerkelijke resultaten werden behaald door de B en de D-1 selectie. De B won van titelconcurrent ADO Den Haag en de D1 mocht tevreden zijn met een gelijkspel tegen PSV D1. Echter de grootste score werd behaald door de D2 die met maar liefst 9-0 van RCS wonnen.

Het team van Robert Molenaar wachtte vandaag een zware uitwedstrijd tegen naaste concurrent MVV. MVV dat eerste stond in de tweede periode. In een gelijk opgaande strijd trok RBC Roosendaal A1 uiteindelijk aan het langste eind. Het won de wedstrijd dan ook met 2-3 en stijgt hierdoor naar de 6e plaats op de ranglijst. Vandaag was er ook een heuze titelstrijd te beleven op sportpark Vierhoeven. Het publiek was toegestroomd voor de wedstrijd tegen naaste koploper ADO Den Haag B2. In het begin van de wedstrijd leek het meteen mis te gaan want ADO kreeg een grote kans. Daarna was het overwicht aan Roosendaalse zijde. In de 20e minuut ontweek Massoud Osmanie de buitenspelval weer eens slim en maakte oog in oog met de Haagse doelman geen fout: 1-0! Hierop volgde een legio kansen maar op de juiste momenten werd er niet gescoord. In het 2e bedrijf gooide ADO alles op alles om nog wat van de wedstrijd te maken. RBC Roosendaal ging goed om met de druk en wist zelf eigenlijk de kansen te creeren. In de 75e minuut werd de hard werkende Pepijn Veerman vervangen en mocht ook Rick Dielemans nog even zijn opwachting maken. Niet voor het eerst dit seizoen bleek dit weer een gouden wissel te zijn. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte hij eeneinde aan alle illusies van ADO Den Haag. De ontlading was dan ook zeer groot en RBC Roosendaal boekte voor de 2e maal dit seizoen een verdiende overwinning op ADO Den Haag. Ook de C1 reisde af naar Maastricht voor een wedstrijd tegen MVV. Eveneens als de A1 namen zij ook de punten mee uit Maastricht mede door een 2-4 overwinning. RBC Roosendaal C1 steeg naar de 8e plaats op de ranglijst.

De oudste D-jongens speelden vandaag een wedstrijd tegen de koploper PSV Eindhoven. RBC begon veel sterker aan de wedstrijd en na 15 minuten stond dan ook de verdiende 1-0 score op het scorebord. Na een fout van PSV op het middenveld liep RBC verder uit naar 2-0. Niet veel later verzuimde RBC de score verder op te bouwen na een mislukt 'Bergkampje'. RBC begon slecht aan de 2e helft en daarom stond het binnen vijf minuten 2-2. Met goed keeperswerk van de goalie bleef het nog 2-2. RBC D2 had nog wat recht te zetten toen ze van Halsteren D1 verloren. Daarom een ook niet geheel onverwachtte 9-0 tegen RCS uit Souburg. Het scoren lukte pas 10 minuten voor rust, toen was het meteen ook niet n keer raak maar meteen 4 keer raak. 8 minuten voor het verstrijken van het einde van de wedstrijd gooide RBC D2 even alle remmen los en is RCS geen enkele keer in balbezit geweest en werd er opeens 5 keer binnen 6 minuten gescoord. Ook de D3 speelde een wedstrijd tegen PSV uit Eindhoven. Bij hen ging het er iets minder aan toe. Binnen een mum van tijd was spits Vincento Heilmann de laatste man van RBC's zijde 3 keer kwijt en het was ook 3 keer raak. In de 2e helft deed RBC nog wel iets terug. In de laatste 2 minuten van de wedstrijd werd het nog ergermet 2 tegengoals en zo waren zij dit weekeinde de enige verliezende ploeg.