Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Voorbeschouwing Helmond-RBC

Gepost door:Remy // 2008-02-21 00:00:00 // 2709 keer bekeken

RBC treft vrijdag een directe concurrent voor plaatsing voor de play-offs. Het verschil op de ranglijst tussen Helmond Sport (achtste) en RBC (negende) bedraagt slechts n punt.

De Roosendalers staan voor een zware serie wedstrijden, waarin snel duidelijk zal worden of de vijfde plaats nog haalbaar is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de ploeg van Jan Poortvliet. Daarnaast staat voor de ex-trainer van RBC zijn baan bij de Helmonders op het spel. De clubleiding van Helmond Sport bepaalt aan de hand van de komende vier wedstrijden (tegen RBC, Go Ahead Eagles, BV Veendam en MVV) of Poortvliet langer aan de club verbonden blijft. Over een maand zou duidelijk moeten zijn of de belangrijkste doelstelling, plaatsing voor de play-offs, gehaald gaat worden.

Eerder dit seizoen ging RBC hard onderuit tegen Helmond Sport. De eerste helft had de ploeg van Rob Meppelink veel pech, waardoor de bezoekers met een 1-2 voorsprong de rust in gingen. Na de pauze bakte de thuisploeg er niet veel van en mocht het van geluk spreken dat het bij 1-4 bleef. Sjaak Lettinga was met drie goals de grote man.

RBC moet het ook in Helmond stellen zonder Melvin Fleur en Sjack van Rijsbergen. Middenvelder Mels van Driel is weer terug na een schorsing. Waarschijnlijk moet Frits Paap zijn basisplaats daardoor weer afstaan.

Helmond Sport-RBC Roosendaal
Datum:22 februari 2008
Tijd:20:00 uur
Plaats: De Braak
Scheidsrechter: De Groot
Assistent-scheidsrechters: Goossens en Hoksbergen
Vierde official: Cox




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd