Voorbeschouwing MVV-RBC

Gepost door:Remy // 2008-02-15 00:00:00 // 2780 keer bekeken

RBC-MVV was eerder dit seizoen uitermate pijnlijk voor Rob Meppelink. Het doelpunt van Henk Vos in de laatste minuut kwam te laat, omdat Gunter Thiebaut eerder al twee keer had toegeslagen. Bovendien werd MVV-trainer Robert Maaskant toegezongen, terwijl Meppelink de volle laag kreeg. Maaskant, neem die Meppelink mee. Vanavond de herkansing in Maastricht.

MVV verloor de laatste twee wedstrijden tegen Volendam en Go Ahead Eagles, maar met een vijfde plaats op de ranglijst presteert de club uit Maastricht naar behoren. Vorig seizoen werd MVV nog dertiende. Men wil Maaskant dan ook graag behouden. Mogelijk wordt binnenkort de optie in zijn contract gelicht, waardoor hij nog twee jaar trainer blijft van MVV. Ik heb het uitstekend naar mijn zin, zegt hij in VI. MVV is op de weg omhoog en elke thuiswedstrijd zitten er zes- tot negenduizend mensen in het stadion.

Maaskant zou kandidaat zijn om de nieuwe oefenmeester van NAC te worden. In zijn contract is een clausule opgenomen, waardoor hij gemakkelijk kan vertrekken als n van de volgende clubs zich meldt: AZ, Feyenoord, SC Heerenveen, Roda JC, FC Groningen, FC Twente, FC Utrecht en NAC Breda. Ik wil mijn eigen ambities nog even goed afwegen.

MVV verloor dit seizoen pas twee competitieduels in De Geusselt, terwijl RBC twee weken geleden de tweede uitzege boekte. De Roosendalers wonnen echter nog nooit op bezoek bij de Limburgers.

Maaskant moet mogelijk zijn derde doelman, de Duitser Jona Sela, opstellen. Van den Ban en Koroglu kampen met blessures. Daarnaast zijn Dustin Huisman en Ebou Sillah niet inzetbaar. Ex-RBCer Hans Denissen is er wel bij. RBC kan niet beschikken over Melvin Fleur (knie), Sjack van Rijsbergen (enkel) en Mels van Driel (schorsing). Petr Dragoun en Lassana Sidibe zijn hersteld van hun blessures.

MVV-RBC Roosendaal
Datum:15 februari 2008
Tijd:20:00 uur
Plaats: De Geusselt
Scheidsrechter: Luinge
Assistent-scheidsrechters: Buiting en Talens
Vierde official: Souwen




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd