Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC contracteert Mels van Driel

Gepost door:Remy // 2008-01-22 00:00:00 // 2761 keer bekeken

RBC Roosendaal heeft volledige overeenstemming bereikt met Mels van Driel over een overgang naar RBC Roosendaal. De van Fortuna Sittard afkomstige linkerverdediger/-middenvelder tekent in Roosendaal een verbintenisvoor anderhalf seizoen.

De bijna 25-jarige Van Driel genoot zijn opleidingbij de jeugd van Feijenoord.Op 17-jarige leeftijd tekende hij daar een vijfjarig contract. Na drie seizoenenwerd hij verhuurd aan Excelsior, waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. In die twee jaar speelde hij 65 wedstrijden waarin hij n maal tot scoren kwam. Sinds het seizoen 2005-2006 staat de geboren Rotterdammer bij Fortuna Sittard onder contract.Bij de Limburgers scoorde hij niet, maar hijbracht hetin tweenhalfseizoen tot 83 optredens.

Van Driel, die in Sittard nog een contract had tot medio 2009, was bij Fortuna in onmin geraakt na kritiek op de clubleiding. Hij werd in korte tijd twee keer uit de selectie gezet. De verdediger had eerst openlijk laten blijken het niet eens te zijn met het ontslag van trainer Henk Wisman. Later overtrad hij de reglementen nog eens door zonder toestemming een interview te geven aan een regionale krant.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd