Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2008-01-20 00:00:00 // 2660 keer bekeken

Dit weekeinde stonden er voor de jeugd 7 wedstrijden gepland. Slechts een daarvan was voor de competitie. Dit was de klapper RBC Roosendaal B1- ADO Den Haag B2 i.v.m. de slechte gesteldheid van het veld kon deze wedstrijd echter niet doorgaan. Evenals de wedstrijd van de B1 werden de wedstrijden van de D1 en D3 afgelast. In de overige 4 wedstrijden werd slechts 1 doelpunt tegen gescoord en maar liefst 25 keer door RBC gescoord. Er was dan ook geen verliespartij bij dit weekend.

De mannen van Robert Molenaar reisden zaterdagmiddag af naar Nieuwdorp om daar tegen de lokale FC een potje te voetballen. Zeeland staat bekend om de zware klei en harde wind, dit was in de wedstrijd dan ook goed te merken. Pas in de 70e minuut werd de score van RBC's zijde geopend. Niet veel later was het ook meteen 2-0. Heel even leek het nog spannend te worden doordat Nieuwdorp met een mooi lobje terug in de wedstrijd kwam. Maar aan alle hoop maakte Ralf Seuntjes een einde en hij bracht de verdiende 1-3 uitslag op het bord tegen het 1e elftal van Nieuwdorp.

Ook de C2 bracht een bezoekje aan Zeeland. Zij mochten echter al stoppen in Goes voor de wedstrijd tegen SSV'65 C1. Eveneens als iets verderop in Nieuwdorp had de wind veel invloed op het spel. Met de rust was het nog maar 3-0. In de 2e helft de wind mee en werd er ook flink gescoord. Een eindstand van 0-9 en zo lijkt RBC klaar voor de komende competitie periode. RBC D2 speelde een thuiswedstrijd tegen het Rotterdamse Leonidas D1. Het leek erop of RBC deze wedstrijd beter niet had kunnen spelen want het hield er alleen 3 geblesseerde spelers aan over. Een eenvoudige 6-0 overwinning kwam mede tot stand door 2 goals van Daniel Wissel en deze gaf ook nog een assist. Nog een halve competitiehelft en dan zit ook voor de D2 het voetbalseizoen er al weer op.