Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Martha in voorselectie Nederlandse Antillen

Gepost door:Remy // 2008-01-05 00:00:00 // 2701 keer bekeken

Benjamin Martha zit in de voorselectie van de Nederlandse Antillen voor de WK-kwalificatieduels met Nicaragua. Van de 24 spelers die bondscoach Leen Looyen (foto) selecteerde zullen er nog zes moeten afvallen.

Overigens is nog niet duidelijk of alle spelers ingaan op de oproep van Looyen. Ook ex-RBC'er Tyrone Loran twijfelt. 'Ik wil eerst van de bondscoach horen wat de plannen exact zijn en wie er allemaal echt meegaan',zegt de huidigeNAC-verdediger in het Algemeen Dagblad. 'Ik zie voetballen voor de Antillen niet als een vakantie, maar ik wil er dan ook echt iets mee bereiken. We moeten goede vooruitzichten hebben op deelname aan in ieder geval de poulefase van de kwalificatie.' Behalve Loran maakt ook voormalig RBC-speler Nyron Wau deel uit van de voorselectie.

De weg naar het WK 2010 in Zuid-Afrika is nog lang voor de Nederlandse Antillen. Als de dubbele confrontatie met Nicaragua wordt gewonnen, wacht Hati in de tweede voorronde. Indien ook dat land wordt uitgeschakeld plaatst de ploeg van Looyen zich voor de poulefase.

Voorselectie Nederlandse Antillen
Doel:
Raymond Homoet (FC Volendam), Wencho Farrell (HSCS, ama.), Marcello Pisas (Centro Social Deportivo Barber, Ant.).

Verdediging: Tyrone Loran (NAC Breda), Angelo Cijntje (BV Veendam), Nuelson Wau (Willem II), Angelo Martha (Willem II), Reinhard Breinburg (FC Dordrecht), Djuric Winklaar (Quick Amersfoort, ama.) Eugene Martha (Jong Colombia, Ant.), Raymond Victoria (ADO De Haag).

Middenveld: Leon Kantelberg (VVV-Venlo), Anton Jongsma (FC Zwolle), Angelo Zimmerman (BV Veendam), Boy Deul (FC Volendam), Christy Bonevacia (geen club), Revi Rosalia (TOP Oss).

Aanval: Nyron Wau (FC Den Bosch), Orlando Smeekes (Go Ahead Eagles), Robin Nelisse (FC Utrecht), Benjamin Martha (RBC Roosendaal), Richmar Siberie (Straelen, Dui.), Dyron Daal (St. Johnstone, Sch.), Sendley Sidney Bito (Arsenal Kiev, Oek.).




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd