Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2007-11-17 00:00:00 // 2826 keer bekeken

Dit weekeinde kwam de gehele jeugdopleiding van de Roosendalers in actie. Het was in3 woorden: niet erg succesvol. Alleen de B1 wist te winnen. Voor de 4e maal op rij brachten zij de hoogste score op het scorebord. Met maar liefst 9-1 blijven zij koploper in de 2e divisie landelijk. Verder wist alleen de D2 een puntje bij elkaar te sprokkelen, alle andere teams verloren!

De A1 kreeg vandaag een lesje in effectiviteit. De boys van Robert Molenaar creerden zelf 3 goede kansen. Eindhoven dat uit 4 kansen 3 keer het net vond was dus een stuk beter in het afmaken. Al vanaf de eerste goal liep RBC zelf achter de feiten aan. Steeds kwam het een stap te laat en ook qua felheid zat het dus niet goed.

Nu het best draaiende team van de jeugdopleiding. De B1 het team van de altijd opgewonden Ad die zich de komende wedstrijden rustig zal proberen te houden. Een vreemd fenomeen was dat de doelpuntenmachines de eerste helft flink haperden. Op slag van rust strafte Massoud Osmanie een verdedigende blunder met hulp van Cakir meteen af. Na rust was de wedstrijd binnen 5 minuten gespeeld met doelpunten van deDanny v. Nijnatten. Hierna vond de scheids het nodig om een cadeautje te geven aan Sarto. Hierna volgden er nog goals van Cakir, Osmanie en Sageb. Nu volgen er 3 zware uitwedstrijden o.a. naar ADO Den Haag. Succes mannen!

De C1 vertrok al vroeg met de bus naar Eindhoven. Op de Herdgang vond de wedstrijd tegen het sterk draaiende PSV plaats. Vorige week werd er nog een knappe overwinning op Wllem II behaald. Deze keer werd er met 5-0 van PSV verloren. Ook de C2 van RBC reisde met de bus af naar Eindhoven. Zij mochten spelen op het hoofdveld van het trainingscompex van PSV. Zij speelden een erg goede wedstrijd. Doordat PSV gewoon iets meer kwaliteit had wisten zij met slechts 3-0 van RBC te winnen.

De D1 speelde een derby tegen NAC Breda. Het was een uiterst actieve wedstrijd met veel kansen voor Roosendaalse zijde. Ook zij kregen een les in effectiviteit want van de 8 grote kansen gingen er nul in. NAC had daarintegen een hoop minder kansen maar maakte de kansen die ze kregen net voor en net na de rust goed af. Na de wedstrijd nog een vreemd verschijnsel. Een speler van NAC vond het niet nodig om een speler van RBC een handje te geven, hij dacht eerder aan een elleboog. Ook de D2 speelde een derby. In Roosendaal ging het op bezoek bij het altijd lastige Alliance. In een slechte wedstrijd die gedomineerd werd door een dramatische scheidsrechter (die o.a. een RBC-speler eruitstuurde) liep RBC op tegen het 2e puntverlies van deze competitie. De achterstand op koploper JVOZ D1 is inmiddels alweer 5 punten. De jongste mannen speelden een thuiswedstrijd tegen het sterke Den Bosch. RBC benutte nog een strafschop maar dit was echter niet genoeg voor de overwinning. Den Bosch ging met de 3 punten naar huis.