Uitslagen Jeugd

Gepost door:Jan Jaap // 2007-11-10 00:00:00 // 2703 keer bekeken

Deze week stonden er 6 wedstrijden op het programma voor de Roosendalers, waarvan 5 thuiswedstrijden. Voor de 3e keer op rij wist de B1 van RBC de grootste uitslag op het scorebord te brengen. Het klopte in de thuiswedstrijd SVVSMC B1 met 8-0. Deze speelronde bracht maar liefst 13 punten op en werd er voor de tweede week op rij niet verloren.

De A1 trapte laat in de middag af voor de Brabantse derby tegen Helmond Sport A1. De belangrijke wedstrijd wisten de Roosendaalers winnend af te sluiten met 1-0. De B1 speelde een thuiswedstrijd tegen SVVSMC B1. Net als vorige week was de grote man bij de B1 Massoud Osmanie met 3 treffers. Het was een sportieve wedstrijd tegen helemaal geen slechte tegenstander. In de 4e minuut was het al 1-0 door Osmanie. Ook waren er nog meer treffers te noteren van Osmanie en de Veerman. In de blessuretijd was Cakir voor de zoveelste keer langs zijn directe tegenstander. Hij bezorgde een vlijmscherpe voorzet die niet te missen was en dat deed Kruis dan ook niet. In de 2e helft kreeg Osmanie een publiekswissel en werd ook de keeper gewisseld. De eindstand was uiteindelijk 8-0. Het mooiste was uiteindelijk nog dat ADO Den Haag heeft verloren en RBC nu eerste staat in de 2e divisie (toch Adje?). De C1 leverde vandaag een topprestatie door het op papier veel sterkere Willem II te verslaan. In een erg spannende wedstrijd wist RBC met 1-0 te winnen en bleven de 3 punten dus in Roosendaal.

Voor de C2 stond er dit weekeinde geen wedstrijd op het programma omdat alle velden in Roosendaal vol waren. Volgende week speelt de C2 een uitwedstrijd tegen PSV. De D1 moest 's ochtends vroeg al aantreden tegen VVV Venlo. Omdat het veld geen medewerking verleende kon deze wedstrijd geen doorgang vinden. RBC D2 was van plan letterlijk en figuurlijk de tegenstander af te slachten. Dit was omdat TSC geen voorwedstrijd in het stadion wilde spelen. Dit lukte niet helemaal, maar toch werd er een prima resultaat behaald: 5-1. Met 2 doelpunten van Danil en Jeroen en ook Nizar scoorde eenmaal. Wederom een zege van RBC dat nog altijd op de 2e plaats staat in de competitie. De enige uitwedstrijd van dit weekend was voor de D3 nabij stadion de Goffert werd er een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen gespeeld. RBC, zonder Jorg en Toon, trad aan tegen de hekkensluiter. Na de rust werd de score geopend door NEC. Ook nog in de 2e helft ging Koen mee naar voren en gaf een niet te missen kans aan Diego die die kans natuurlijk verzilverde. Er had deze wedstrijd wat meer ingezeten, maar toch.