Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Petrovic: 'Eerste divisie is rare competitie'

Gepost door:Remy // 2007-11-03 00:00:00 // 2624 keer bekeken

RKC staat eerste, RBC een stuk lager. Toch beschouwt Zeljko Petrovic de confrontatie van morgen als een topwedstrijd. 'RBC heeft veel kwaliteit. Dat kwam er eerst niet uit, maar nu zitten ze in een goede reeks en worden steeds beter. RBC wil voetballen, wij ook, dus ik verwacht veel spektakel en goals', zegt de trainer van de Waalwijkers in BN/DeStem.

'RBC is een team voor de topdrie. Met de titel weet je het nooit, ook als wij morgen winnen. Kijk maar hoe ver RBC vorig jaar voor stond. De eerste divisie is niet te peilen, een rare competitie. Iedereen kan van elkaar winnen. Elke ploeg krijgt een slechte periode, wij hebben die nog niet gehad.'

De Roosendalers werden dit seizoen uit het bekertoernooi gegooid door RKC. Het werd toen 4-3 in Waalwijk. RBC zat toen echter nog in de hoek waar de klappen vallen. Nu pakt de club punten en wordt er bij vlagen goed gevoetbald. 'Gelukkig creren we de laatste weken steeds meer kansen en benutten ze ook vaker. Er reist een ander RBC naar Waalwijk dan voor de beker', zegt Petrovic' collega Rob Meppelink.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd