Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC in gelijk gesteld in zaak tegen Vast & Goed

Gepost door:Remy // 2007-08-10 00:00:00 // 2502 keer bekeken

RBC heeft de rechtszaak die werd aangespannen tegen oud-sponsor Vast & Goed gewonnen. Het makelaarsbedrijf moet nog zo'n 135.000 euro aan sponsorgelden betalen, zo heeft de Bredase rechtbank bepaald.

De clubzei eerderrecht te hebben op nog ongeveer tachtigduizend euro. Het bedrag blijkt nu nog een stuk hoger te liggen, maar RBC magde volledige135.000 euro opeisen. Bovendien kan de BVO de proceskosten van zesduizend euro verhalen op Vast & Goed.

In 2000 sloten beide partijen een vijfjarige overeenkomst. Gedurende die periode werd het nieuwe stadion naar het bedrijf vernoemd. De laatste twee jaar zou Vast & Goed echter niet aan de verplichtingen hebben voldaan. Volgens de directie van het bedrijf was er een goede reden om de betalingen stop te zetten.

Nu stelde Vast & Goed dat op 5 juli 2005 een akkoord is bereikt met RBC-voorzitter Jan Pollemans. Men zou slechts 25 procent van de resterende hoofdsom moeten betalen, met als voorwaarde een regeling met de belastingdienst. RBC meent dat er geen overeenkomst was en volgens de rechter zou een dergelijk akkoord na een jaar verstreken zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd