Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

RBC test ook N'Galula

Gepost door:Remy // 2007-07-20 00:00:00 // 2747 keer bekeken

In verband met een technische storingwas RBCfans.nl twee dagen niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Ondertussen is bekend geworden dat RBC toch nog een verdediger test. Het gaat om de 20-jarige Belg Floribert N'Galula, afkomstig van Manchester United. 'Het zou stom zijn zo'n speler niet te testen, als je plotseling die kans krijgt', reageert trainer Rob Meppelink in BN/DeStem.

N'Galula, die ook uitde voeten kan als verdedigende middenvelder,speelde in de jeugd bij het Belgische Anderlecht. In 2003 stapte hij over naar Manchester, om daar een jaar later een driejarige verbintenis te ondertekenen. Onder andere door een hardnekkige heupblessure speelde het talentnooit in het eerste elftal van de Mancunians. De transfervrije N'Galula was eerder deze maand op proef bij het Deense Randers FC.

Met de jonge Belg erbij heeft RBC nu drie proefspelers voor de positie van rechter centrale verdediger bij de selectie. Meppelink wil N'Galula zaterdag meenemen naar het mini-toernooi bij Red Star Waasland in Sint-Niklaas. Daarnaast wil hij nog n van de andere verdedigers, de Tsjech Petr Dragon en de Fransman Madji Baidomti, in actie zien op dat toernooi.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd