RBC wil testspelers nogmaals aan het werk zien

Gepost door:Remy // 2007-07-17 00:00:00 // 2744 keer bekeken

Rob Meppelink voerde gisteren overleg met zijn technische staf over de drie proefspelers. Aanvankelijk was het ook de bedoeling dat er knopen doorgehakt zouden worden. Daar is het echter niet van gekomen. 'Eigenlijk wil ik ze allemaal nog wel een keer aan het werk zien', zegt Meppelink in BN/DeStem.

De trainer/coach hoopt dat Baidomti, Sidibe en Dragon zich snel weer aansluiten bij de Roosendaalse selectie. 'Zowel voor de trainingen later deze week als voor het mini-toernooi dat wij komend weekend spelen bij Red Star Waasland in Belgi.' De Fransen Baidomti en Sidibe waren zaterdag al naar huis vertrokken, terwijl de Tsjech Dragon gisteren meetrainde bij de Belgische eersteklasser Sint-Truiden. Hij werd daar echter niet goed genoeg bevonden.

Het lijkt vrijwel zeker dat n van de twee centrale verdedigers een contract krijgt aangeboden. Zowel Baidomti als Dragon heeft het goed gedaan in de ogen van Meppelink. Komende week moet duidelijk maken wie het beste is van de twee. Daarnaast ziet het er naar uit dat de oefenmeester wel gecharmeerd is van vleugelaanvaller Sidibe. Of er voor hem nog (financile) ruimte is, wordt nog onderzocht. De hoogste prioriteit ligt immers nog altijd bij een spits.

Overigens zullen er geen spelers meer op proef komen bij RBC. 'Het moet hier namelijk geen duiventil worden.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd