Robert Braber nieuwe hoofdcoach van RBC, tevreden?

Absoluut!

43%
Moet het eerst nog zien

4%
Nee, had graag een ander gezien

53%

Stemmen: 596

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Hans van der Ende terug bij RBC

Gepost door:Dennis // 2021-02-18 17:23:21 // 722 keer bekeken

RBC kan vanaf heden rekenen op de diensten van voormalig commercieel manager Hans van der Ende, zo meldt RBC Netwerk op haar Linkedin-pagina. Van der Ende beëindigde onlangs na bijna 28 jaar zijn loopbaan in het betaald voetbal. Hij keer daarom weer terug bij RBC, waar het allemaal begon voor hem.

“De afgelopen jaren werd ik meerdere keren gevraagd of ik iets voor RBC wilde doen. Dat liet mijn werk in het betaald voetbal niet toe. Nu ik mijn handen vrij heb en teruggekeerd ben naar het bedrijfsleven bij Orange Charging, (onderdeel van Sakko en hoofdsponsor van RBC) was de weg vrij om terug te keren bij RBC.
Ik ga de commerciële tak van het RBC Netwerk ondersteunen en doe dit geheel belangeloos. De club RBC heeft mij veel moois gebracht en wil op deze manier iets terugdoen. Het voelt als thuiskomen na een lange reis door de voetbalwereld”, aldus Van der Ende.

 
Reacties

Ger van der Hoeven

2021-02-18 20:48:59

Dit vind ik dus echt een verrassing.

Hans, hartelijk welkom terug bij de club en ik hoop dat spoedig de tijd komt dat wij elkaar weer eens kunnen spreken onder het genot van een pilsje zoals vroeger in De Luiten.

Ja we worden wel wat ouder man!