Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

26%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 210

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Voorlopig geen wedstrijden vanwege aangescherpte maatregelen

Gepost door:Dennis // 2020-10-14 07:33:22 // 971 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC komt voorlopig niet in actie. De Nederlandse regering heeft aangescherpte coronamaatregelen genomen naar aanleiding van de oplopende besmettingen in het land. De nieuwe maatregelen worden vandaag - 14 oktober om 22.00 uur - actief, zo meldt Rijksoverheid.nl. De nieuwe maatregelen worden vier weken van kracht. Na twee weken is een evaluatie.

Voor het amateurvoetbal zijn er ingrijpende maatregelen genomen. Waar twee weken geleden al besloten werd om geen publiek meer toe te staan en de kantines dicht te doen, komt daar nu het volgende bij:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Voor kinderen tot en met 17 jaar is training in groepsverband wel toegestaan. Wedstrijden zijn niet toegestaan. (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club is wel toegestaan).

 
Reacties

Barry

2020-10-16 21:48:17

De competitie is over helaas. Ook dit jaar waarschijnlijk geen kampioen en degradant. Koos gaat er na dit seizoen sowieso uit, evenals de nodige spelers. De club wil doorselecteren. Hopelijk laten de huidige spelers en trainer ons niet in de steek ondanks de vooruitzichten