Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

27%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 200

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag in actie tegen Madese Boys

Gepost door:Dennis // 2020-10-02 16:41:02 // 958 keer bekeken

RBC speelt zondagmiddag haar tweede thuisduel in de competitie. Ditmaal is Madese Boys de tegenstander. De club uit het gelijknamige dorp pakte tot nu toe één punt. De Roosendaalse club wistdaarentegen nog geen punt in de Tweede Kasse E te bemachtigen. Beide duels gingen tot nu toe met het minimaalste verschil verloren.

Bij RBC keert Anwar Tarfit terug in de wedstrijdselectie. De aanvaller moest de afgelopen twee duels noodgedwongen toekijken, vanwege een opgelopen rode kaart afgelopen seizoen in het duel met SC Gastel (1-0 winst). Carlos Ramos is nog niet inzetbaar. De aanvoerder keek de afgelopen twee duels toe, vanwege een spuit in zijn knie. Hij moest daardoor twee weken aan de kant blijven. Hij is inzetbaar voor zondag, maar de KNVB heeft de rode kaart die Ramos kreeg naar aanleiding van het opstootje na het bekerduel met Wilhelmina'26 (1-2 winst) omgezet in twee duels schorsing. Het eerste duel zat de verdediger annex middenvelder al uit tegen Oranje Wit (1-4 verlies). Hij kan daardoor zijn opwachting maken in de stadsderby tegen RKVV Roosendaal volgende week.

Madese Boys speelt al voor het achtste jaar in de Tweede Klasse E. Vorig jaar, toen het seizoen abrupt eindigde, bezette Madese Boys de zevende plek. Het jaar ervoor eindigde het derde, evenals het jaar daarvoor. De ploeg uit Made is geen onbekende voor RBC. Drie seizoenen terug speelde de Roosendaalse club al twee oefenduels. In augustus 2017 speelde het op bezoek bij Madese Boys met 1-1 gelijk. RBC kwam toen al vroeg op voorsprong toen Lars de Voogd Anwar Tarfit wegstuurde, die op zijn beurt niet faalde. Vlak voor rust kopte de thuisploeg toen de gelijkmaker op het bord via een corner. Veel kansen werden er niet gecreëerd gedurende het duel. Daardoor bleef het ook bij 1-1. In januari 2018 speelde RBC nogmaals een oefenduel tegen Madese Boys. Thuis werd toen met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Wesley van Zundert. Ook in dat duel werden niet veel kansen gecreëerd. Het is - net als afgelopen week tegen vv Rijen - oppassen voor de lengte van Madese Boys.

Voor dit duel zijn geen toeschouwers welkom. Dit blijft vanaf komende zondag nog twee weken van kracht.
Reacties

Boegieman

2020-10-03 17:08:31

Is er iets bekend voor de thuisblijvers die live verslag kunnen volgen.

Via twitter ofzo of mag er helemaal niemand in (qua pers)

Barry

2020-10-03 20:03:39

Begreep dat ze bezig zijn met een livestream