Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

27%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 200

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag op bezoek bij Rijen

Gepost door:Dennis // 2020-09-25 16:12:25 // 1020 keer bekeken

RBC speelt aankomende zondag haar eerste uitwedstrijd van dit seizoen in de competitie. De Roosendaalse ploeg gaat dan op bezoek bij vv Rijen. De ploeg van trainer/coach Koos Waslander begon niet goed aan de start van de competitie. Afgelopen week werd thuis met 2-3 verloren van vv Bavel. Rijen kwam zelf niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen TSC.

Rijen en RBC kwamen elkaar eerder tegen in een oefenduel twee jaar terug. De oranje-witten mochten toen aantreden tegen het eerste elftal van de gelijknamige club in een jubileumwedstrijd. Rijen bestond destijds namelijk negentig jaar. Een groot succes voor RBC werd het niet. De ploeg van toenmalig hoofdtrainer Henk Vos ging er toen met 6-0 af, mede omdat de Roosendaalse ploeg het laatste kwartier met tien man verder moest na een blessure van Quincy Schouten. Een aantal spelers van nu waren er toen bij. Anass el Gamali, Anwar Tarfit en Randy Elst waren onder andere van de partij. Het bleek wel meteen de laatste nederlaag van RBC van het kalenderjaar. RBC verloor daarna geen wedstrijd meer en werd ongeslagen winterkampioen.

Bij RBC mag Tarfit nog niet meedoen. Hij zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit. Ook aanvoerder Carlos Ramos zal nog niet aan de aftrap verschijnen. Beide spelers zouden volgende week weer inzetbaar zijn. Imran Echambit zit vermoedelijk de rest van dit jaar aan de kant vanwege gescheurde enkelbanden. Ook Burhan Akbas is nog geblesseerd. 

 

 
Reacties

EricK

2020-09-27 10:39:09

RBC gaat winnen

Ad P

2020-09-27 10:57:46

Spoiler alert

EricK

2020-09-27 11:01:51

We worden kampioen