Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

27%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 200

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC start zondag de competitie met thuisduel tegen Bavel

Gepost door:Dennis // 2020-09-18 16:00:00 // 874 keer bekeken

RBC speelt aankomende zondag de eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse E. Tegenstander is vv Bavel, dat eveneens net als RBC promoveerde vanuit de derde klasse. 

De Roosendaalse ploeg kent geen goede generale voor de competitiestart. De afgelopen twee bekerduels gingen verloren en dat betekende uitschakeling voor het districtsbekertoernooi. Bavel daarentegen wist wel door te stromen naar de tweede ronde. Zij wisten in het laatste duel in Tilburg tegen zondag eersteklasser SARTO het ticket voor de volgende ronde veilig te stellen door met 4-4 gelijk te spelen. 

Bij RBC kan in ieder geval Anwar Tarfit niet starten. De buitenspeler liep voor de coronacrisis in het duel met SC Gastel (1-0 winst) een schorsing op door middel van een rode kaart. Hij moet daar nog twee wedstrijden van uitzitten. Ook het uitduel met vv Rijen mist hij daardoor. Daarentegen kan er wel weer een beroep gedaan worden op Issam Dahmani. De verdedigende middenvelder kon het vorige bekerduel niet meedoen in verband met een schorsing, na zijn twee gele kaarten die hij opliep in de duels met Oranje Wit (4-1 verlies) en Wilhelmina'26 (1-2 winst). Randy Elst en Soufian Charraoui, die vorige week vanwege mogelijke coronaperikelen weg bleven, zijn ziektevrij verklaard. 

 
Reacties

Adje

2020-09-19 14:35:13

Online registreren voor deze wedstrijd via de RBCvoetbal website, kan dat alleen op de wedstrijddag of kan dat nu ook, aangezien er bij registratie n datum en tijd van bezoek staat ??

Kan iemand (Dennis , Arthur), of iemand anders mij daar over informeren graag.

Dennis

2020-09-20 07:01:00

@Adje, registreren doe je op de wedstrijddag zelf.

Kland

2020-09-20 17:08:28

Helaas verlies. Je weet het:1 zwaluw maakt nog geen zomer. Bij winst hadden we zomaar bovenaan gestaan.