Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

26%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 210

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Zaterdag laatste poulewedstrijd van RBC

Gepost door:Dennis // 2020-09-11 08:42:14 // 916 keer bekeken

Aankomende zaterdagmiddag speelt RBC haar laatste poulewedstrijd in de districtsbeker tegen SSV'65. Oranje Wit is na de overwinning op RBC vorige week al geplaatst voor de volgende ronde. Er is nog een ticket te vergeven, waar de Roosendaalse ploeg de beste papieren voor heeft. Bij een overwinning is RBC automatisch geplaatst. Bij een gelijkspel is het afhankelijk van het resultaat tussen Oranje Wit en Wilhelmina'26 en bij verlies is het bekertoernooi voorbij.

Twee seizoenen geleden kwamen RBC en SSV'65 elkaar ook al tegen in de beker. In de achtste finale stond het na negentig minuten 1-1. Na 32 strafschoppen leek de ploeg uit Goes de gelukkige van de twee, maar de leidende arbiter had een fout gemaakt. Hij veranderde het systeem gedurende de serie van ABBA naar ABAB. De KNVB oordeelde dat de strachoppen opnieuw moesten vanaf het gedeelte waar het fout ging. RBC was echter na twee strafschoppen al klaar, opnieuw bleek SSV'65 de betere van de twee in de penaltyserie. 

Het duel tussen beide clubs begint om 17:00 uur in het Herstaco Stadion. Scheidsrechter is Bayram Cakir uit 's-Hertogenbosch. Voor het duel geldt een verplichte registratie in verband met de coronamaatregelen. Dat kan via de website van RBC of via de aanwezige QR-codes in het stadion. De toegang is gratis. Seizoenkaarthouders kunnen hun kaart vanaf zaterdag wel afhalen bij de kassa. 
Reacties

Willempie

2020-09-11 18:47:04

Weet iemand of Ramos geschorst is en voor hoelang?