Doet RBC mee om de prijzen dit seizoen?

Absoluut!

26%
Ik weet het nog niet

3%
Nee, middenmoot is het hoogst haalbare

71%

Stemmen: 210

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC zaterdag in actie tegen Oranje Wit

Gepost door:Dennis // 2020-09-03 16:42:10 // 332 keer bekeken

RBC komt zaterdagmiddag in actie tegen Oranje Wit in het kader van het districtsbekertoernooi. RBC en de zaterdag eersteklasser uit Dordrecht delen samen de kopositie. Beide teams wonnen het eerste duel met 2-1. Het duel start om 17.00 uur in het Herstaco Stadion.

Zaterdag is voor beide teams meteen een sleutelduel. De winnaar plaatst zich meteen voor de volgende ronde. Er gaan namelijk twee teams door naar de volgende knock out-fase.

RBC en Oranje Wit kwamen dit seizoen al eerder uit tegen elkaar. De ploeg uit Dordrecht was namelijk de laatste club waar RBC tegen speelde alvorens de coronacrisis uitbrak in Nederland. De ploeg van hoofdcoach Koos Waslander verloor toen met 5-1. In de eerste helft kon de Roosendaalse ploeg prima mee, maar werd door de wissels in de tweede helft zo nu en dan overlopen. Het duel eindigde in 5-1. Zaterdag krijgt RBC een herkansing. Dit moet wel zonder aanvoerder Carlos Ramos. Hij is automatisch geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen zaterdag.

 

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd