Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC vindt sponsor, geldschieters betalen schuld

Gepost door:Nieuwkomer // 2007-06-22 00:00:00 // 2699 keer bekeken

Zojuist heeft RBC een njarige overeenkomst ondertekend met een nieuwe hoofdsponsor. Met een naamgever voor het stadion wordt ook druk onderhandeld. En er valt nog meer positief nieuws te melden. Een viertal dat onbekend wil blijven betaalt RBC's schuld bij de belastingdienst. Plannen voor "verkoop" van het stadion zijn bovendienin een vergevorderd stadium. Volgende week wordt een intentieverklaring getekend. Verder wil RBC hier nog niets over kwijt. Dit alles werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens een persconferentie.

Het Zeeuwse bedrijf Roem van Yerseke staat komend seizoen met de naam 'Zeelands Roem' op de voorkant van de shirts van het eerste en tweede elftal. Roem van Yerseke was al twee jaar als sponsor aan RBC verbonden. Een verdere samenwerking met het Zeeuwse bedrijf sluit goed aan bij de strategie waarmee RBC in Zeeland voet aan de grond wil krijgen. Een deal met zakenman Stefan Wolvers en discotheek iTis nu van de baan.

'Voetbal wordt beleefd van hoog tot laag en van jong tot oud. Dat is identiek aan onze doelgroep', aldus Bert Hoogerland, directeur van Roem van Yerseke op RBCOnline.nl. 'Bij RBC kun je nog lekker onbekommerd naar een voetbalwedstrijd in een mooie, gezellige en sfeervolle ambiance. Daarnaast associren wij ons graag met een vereniging waarbij eerlijkheid en open communicatie voorop staat.'

Doordat de anonieme groepgeldschieters RBC's schuld bij de belastingdienst aflost, is de club gered. De schuld van vier ton aan de gemeente Roosendaal dient RBC in twee termijnen -eind 2009 en eind 2010- te betalen. Dit past echter in het Plan van Aanpak en hier is rekening mee gehouden in de begroting.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd