Lars de Voogd ook komend seizoen RBC'er

Gepost door:Dennis // 2020-05-07 13:30:07 // 2249 keer bekeken

Hoofdtrainer Koos Waslander kan ook komend seizoen een beroep doen op Lars de Voogd. De verdedigende middenvelder heeft namelijk zijn ja-woord gegeven om ook het komende jaar het oranje-wit te willen dragen.

Sinds 2014-2015 komt De Voogd uit voor RBC. Voor het faillissement van de BVO RBC Roosendaal kwam hij uit voor de voetbalopleiding van de D1 tot en met de A1. Vorig seizoen was De Voogd eigenlijk gestopt, maar werd eerder door toenmalig hoofdtrainer Henk Vos en ook dit seizoen door huidig coach Waslander toegevoegd aan de selectie. Komend seizoen is hij er weer vanaf het begin bij.

Bilal Dadi komt komend seizoen voor een andere club uit.  De aanvaller, die dit seizoen goed was voor zes competitietreffers, gaat spelen voor de zondag tweedeklasser FC IJsselmonde uit Rotterdam.

 
Reacties

IvoZ

2020-05-07 13:53:27

Mooi! Dan heb je de kern van je selectie rond: 

Doel:  Deleij

Verdediging: Pieter, Ramos, El Gamali, Hamdoune

Middenveld: De Voogd, Elst, Bensiali, Burhan en Arif Akbas

Aanval: Tarfit, de Visser

Nog een aanvaller en in iedere linie een of 2 versterkingen voor de breedte (of eventueel uit de jeugd?) en je kan gewoon weer meedoen om de titel. 

Willempie

2020-05-07 14:14:41

Blijven er van de huidige groep 4 over, waarvan volgens mij nog niet zeker is wat ze gaan doen

Chaib Azaimi, Mo Azaimi, Aboubacar Coulibaly, Yoran de Bruijn.

Dennis

2020-05-07 15:14:59

Goed dat Lars blijft

Het lijkt me verstandig om de doelman van RBC U19 gewoon als reserve doelman te gebruiken in plaats van een tweede doelman aan te trekken. Het levert hele tijd gedoe op met een zwaar ontevreden tweede keeper die nooit speelt. 

Adje

2020-05-07 15:54:28

De enige echte RBCer in de selectie, en volgend seizoen gewoon basisspeler laten zijn i.p.v. invalbeurten. 

Jove2810

2020-05-07 16:52:00

geweldig dat Lars ook volgend jaar van de partij is het is een heel nuttige speler voor Rbc.

Kland

2020-05-07 17:47:55

Mooi dat Lars blijft.  Dat is dan de enige echte RBC-er die we kunnen houden. Met jongens uit de eigen opleiding lukt het ook maar niet.  Yorben Bus hebben we 10 jaar opgeleid. Hij speelde een heel degelijk seizoen. En moeder was administrateur en vader vlaggetje bij het 1e. In een keer allemaal weg. En waarom? Vanwege een falend beloningsbeleid. Ook Jari Rommens hadden we moeten houden. Een jongen met potentie en nog jong. Waarom gaan in hemelsnaam alle jongeren lopen? Omdat het vergoedingenbeleid niet deugt. Vroeger kreeg elke speler bij een gewonnen wedstrijd hetzelfde bekijken 30 euro. Waarom hebben we eigenlijk een jeugdopleiding? Om spelers te laten gaan? Halveer dan het budget van de jeugdopleiding maar want het rendement is 0. We leiden alleen op voor de buren zoals Nac Breda. 

IvoZ

2020-05-08 13:56:01

Je kan het ook omdraaien he @kland. Waarom is zo'n vergoeding zo belangrijk voor sommigen? Als je bij een club de hele jeugdopleiding doorloopt, en je maakt net je debuut in het eerste, waarom zou je het dan zo snel "hogerop" zoeken? En sommige spelers zie je echt om de 1 of 2 jaar van club switchen. Op de transferpagina van BN de Stem zie ik weer veel bekende namen voorbijkomen. Clubliefde, dat is iets van vroeger. In de dorpen zie je dat nog wel, maar in de steden (Bergen, Roosendaal, Breda) is het gewoon een duiventil. Er zijn jongens die nog 25 moeten worden en alle clubs in Roosendaal al gehad hebben. Ik noem maar geen namen.  

Loyaliteit moet van 2 kanten komen. Ik hoop dat RBC nu normaler met vergoedingen omgaat, zoals al zo mooi gezegd werd: het moet eerst weer gewoon leuk worden bij RBC. 

Jove2810

2020-05-08 19:20:22

je kon het niet beter verwoorden Ivoz

Ad P

2020-05-08 19:33:30

Dat van die duiventil daar zullen we mee moeten leren leven. En ook niet-RBC'ers moeten er eens mee stoppen ons dat aan te rekenen. Zoals hierboven gesteld, dit is bij alle clubs zo tegenwoordig, vooral in de steden. Dit is niet specifiek bij RBC zo, maar door een smalle jeugdafdeling is er ook minder loyale doorstroom dan bij andere clubs. Dat zal zo blijven als we de club zo organiseren.

Dat betekent niet dat we onrealistische (onhaalbare) vergoedingen moeten betalen. Ook niet aan doorstromende jeugd.

Kland

2020-05-08 21:18:14

OPDOEKEN dan die jeugdopleiding. Kost alleen maar veel geld en RENDEMENT 0!!!

Ouwegetrouwe

2020-05-08 22:50:36

en daar gaan we weer... 

het opleiden van jeugd voor bvo's, daar is niets mis mee. de laag qua talent daar net onder die moet je aan je kunnen binden. over hoge bedragen aan spelers waar de meeste hier over spreken, draai het eens om. misschien betalen die andere clubs nog wel meer dan RBC en gaan ze daarom lopen... bovendien spelen ze ook in een hogere klasse. maw als we sportief meer te bieden hebben blijven ze gemakkelijker, en is dat geld helemaal niet zo heilig als iedereen zegt. ik weet het, ze zien mij als een aanhanger van de VA. ok dat is aan jullie, ik heb er dan maar een andere, waarschijnlijk te oranje, kijk op.

Kalsdonk

2020-05-08 23:12:23

Het vertrek van Yorben heeft niks met geld te maken maar met de sfeer rondom het eerste elftal/de club. Waar er bij andere clubs niet alleen voor de prestaties word gevoetbald is dat bij rbc wel het geval. De ene speler vind dit fijn en de ander drinkt graag nog een biertje na de training of wedstrijd. 

Ouwegetrouwe

2020-05-08 23:43:10

das iets waar je mee om moet kunnen of willen gaan. ieder wat hij wil, maar ik sprak niet op de persoon maar in het algemeen

Amateurwatcher

2020-05-09 02:46:16

Nou ik merk aan bepaalde reacties wel dat Yorben weg is omdat hij het beloningssysteem bij RBC niet eerlijk vond. Wat fijn dat hij mede daardoor lekker naïef naar Cluzona vertrekt, want bij cluzona krijgt niemand betaald inderdaad. Daar komt iedereen van buiten het dorp voor alleen de 3e helft. Hij moest eens weten. Dream on!' Gelukkig heeft de technische man daar weer een speler kunnen verleiden met dat sprookje. Blijft er voldoende geld over voor de paar grootverdieners daar.

Bajot

2020-05-09 12:47:49

De reacties op deze site worden ook met de dag treuriger op een paar daargelaten. Alles draait om geld? Dat denk ik niet. Maar binnen RBC momenteel wel. De voorzitter heeft mooie praatjes gedaan in de krant over de 'onkostenvergoedingen' voor de spelers maar ondertussen worden er weer gewoon met forse vergoedingen gegooid die ongekend zijn op dit niveau en zeker in deze regio speel daar normaal gesproken een paar nievau's hoger voor. Dus ik verwacht dat de voorzitter nog wel wat uitt te leggen heeft nav zijn praatje in de krant.  misschien moeten sommige mensen zich eens verder duiken in het amateurvoetbal in plaats rond te gaan schoppen naar andere clubs en onwaarheden te plaatsen over clubs. Sfeer en waardering kan voor sommige spelers belangrijk zijn om bij een club te komen en te spelen. Daarnaast kan je ook met een verhaal komen ipv met geld om spelers binnen te halen. Waar is het technische kader? Waar is de hoofdtrainer met een duidelijk verhaal? Op deze manier blijf je nog vele jaren aanmodderen en ga je misschien nog wel een promotie bereiken maar zul je nooit een stabiele top amateurclub worden. En er zullen vast wel weer weer top spelers komen en een top team staan maar spelers zullen er nooit voor de club staan maar enkel voor het enevelopje einde van de maand. 

Rbcforlife

2020-05-10 00:01:45

We branden los, na al die jaren dit afschuwelijke beleid te hebben aangezien moet ik nu echt mijn mening geven. Ik volg RBC op de voet. RBC ligt me echt aan het hart. Het beloningsbeleid is gewoon diep en diep triest, jeugdspelers wandelen de deur uit alsof het niks is, doe daar is iets aan. Begin van de wederoprichting van RBC hadden we een waanzinnige jeugdopleiding, het ene na het andere kampioenschap werd binnengehaald, jammer dat ik daar nu niks meer van terug zie ik het 1e elftal, we hadden allang op het niveau van RKVV Roosendaal en Cluzona kunnen zitten, die jongens doen het veelal met jongens die het voor de gezelligheid doen, neem dat ook een keer mee bij RBC, we zien ons gewoon nog te vaak als de profclub die we waren, maar dat zijn we niet meer, dat moeten we onderhand een keer loslaten, laten we eerst gewoon weer een rol gaan spelen in het west-brabantse amateurvoetbal, de mogelijkheden zijn er gewoon, RBC heeft gewoon altijd nog haar naam mee, mensen kijken op tegen onze club, we hebben een prachtig stadion, jeugdspelers kijken ernaaruit om in ons Herstaco stadion te spelen, maar zodra ze het hebben gedaan, beloon die jongens is. #RBCLEEFT 

Rbcfan

2020-05-09 15:58:43

Mogelijk per 1 juli weer bijeenkomsten mogelijk tot 100 man, misschien raadzaal bestuur te verzoeken tot een soort extra ALV om alles aan te kaarten en het tegengeluid te laten horen ipv op rbcfans Maar er zal idd iets moeten veranderen want ook nu gaan bepaalde zaken door waar juist op gekort dient te worden 

Jove2810

2020-05-09 18:05:04

Waarom zet je jou salaris hier ook niet online Frank.

Rbcfan

2020-05-10 10:05:28

Gisteren via via het gerucht gehoord dat RBC de VA contributie op 450 zet voor komend jaar, weet iemand of dit klopt? Zou echt teleurstellend zijn gezien huidige jaar waarin mensen hun geld niet terug krijgen en nu afgewimpeld worden met 50 korting, tevens als dit klopt bewijst het wederom dat het bestuur niets geleerd heeft en dus de contributie dik nodig heeft om dure uitgaves en salarissen trainers te betalen. Weinig bezuinigd vrees ik Het is ook niet uit te leggen, hoe wil je kwaliteit spelers verhogen als je bij de buren voor de helft voetbalt 

Boegieman

2020-05-10 11:35:49

VA Contributie naar 450 klopt

Rond half mei duidelijk over promotie 2e of blijf in 3e klasse

E-mail van de voorzitter gehad vandaag