Help RBC door de Corona-crisis

Gepost door:Dennis // 2020-03-30 16:10:48 // 1392 keer bekeken

RBC is, naast de actie die supporter Eric Konings startte, ook een actie begonnen om de gemiste inkomsten van dit seizoen goed te maken zo meldt RBCvoetbal.nl. Laat je oranje hart spreken en steun RBC !

De Corona-crisis gaat helaas niet aan RBC voorbij. Waarschijnlijk kan er niet meer gevoetbald worden dit seizoen, waardoor er veel inkomsten misgelopen worden en dat terwijl er nu juist een grote kans ligt om kampioen van de derde klasse te worden!

RBC start de actie, omdat de inkomsten gecompenseerd moeten worden. Dat is de reden dat de club deze actie is gestart. 

Nog niet gedoneerd? Dat kan via hier.

Ook Voetbal International berichtte al over de crowdfunding.




Reacties

Ouder

2020-03-30 17:10:58

Schandalig! Als alleenstaande heb ik de contributie gedeeltelijk proberen terug te krijgen. Dit wordt gewoon afgewimpeld, maar wel een schooiactie starten! 

Rbcfan

2020-03-30 18:31:45

Elk jaar waarschuwingen op de ALV en idd raakt de Corona elke vereniging maar daar is de subsidie pot van 4000 voor Contributie teruggave sja ... het stoort mij iig als fan wel dat wij als supporter het steeds moeten oplossen. Als de voorzitter en het nieuwe bestuur zo graag een crowdfunding willen starten had dan het goede voorbeeld gegeven en stort als eerste een bedrag maar helaas schitteren zij op Hack na in afwezigheid 

Bert de Beuker

2020-03-30 20:39:53

Zo zo, hier zal het bestuur wel anderhalf uur over vergaderd hebben. Wat een armoe. Welke creatieve geste is er voor elke gulle gever? Ligt er nou nergens nog een oud shirt wat verloot kan worden? Of maakt elke donateur kans om een keer met het eerste mee te mogen trainen als we straks weer begonnen zijn? Waarom zouden ouders, die toch al vinden dat ze veel te veel betalen, hier aan beginnen? Met dit soort hopeloze acties wordt nooit een verenigingsgevoel gecreëerd. 

Jove28

2020-03-30 20:51:12

hebben jullie alledrie azijn gedronken STEUN JE CLUB OF HOU JE MOND.

Bert de Beuker

2020-03-31 14:15:37

Hoi Jove,

 

Dat zal wel, maar het is gewoon een belachelijk slecht signaal. Mensen zijn best bereid om clubliefde te tonen, maar niet of nauwelijks voor een ordinair schooibericht zonder verdere verwijzing naar waar de club het voor gaat gebruiken. 

 

Bovendien, op een forum mag je je mening geven. Blijkbaar hebben wij een andere mening. Soit, maar kom dan met argumenten en laat vooral je hoofdletters achterwege.

 

Dank!

Pietje2

2020-03-31 14:53:29

Ik begrijp ouder heel goed. Contributie betalen als alleenstaande ouder is behoorlijk hap uit de inkomsten. Echter blijkt dat teruggave contributie niet verplicht is.

Even een vraagje: Hoe slecht is de financiele positie? Wat als RBC omvalt, krijgen de mensen dan geld terug dat ze nu geven? Wat krijgen de mensen terug voor hun gift?

Jove28

2020-03-31 16:55:58

bert de beuker natuurlijk mogen we van mening verschillen maar ik vond je bericht erg negatief en vol sarcasme sorry dat is mijn mening.

 

Ivo

2020-03-31 22:00:22

Ik vind het ook heel dubbel, maar heb wel wat overgemaakt. 

Aan de ene kant vind ik het van de zotte dat het weer eens 2 voor 12 is bij RBC. Zeker nadat je nog niet zo lang failliet bent gegaan door financieel wanbeleid. Dan doe je echt structureel iets verkeerd en heb je niet geleerd van het verleden. 

Maar toch hoop ik dat RBC nog een mooie toekomst heeft. De club hoort bij Roosendaal en zeker de trouwe vrijwilligers en supporters verdienen beter dan dit. Het moet anders, maar dat is een discussie die al zo vaak gevoerd is. Met een economische crisis in het vooruitzicht wordt het allemaal heel moeilijk. Ik hoop dat iedereen met een RBC-hart tot elkaar komt en de club (weer eens een keer) gered kan worden. 

De Generaal

2020-04-02 16:49:48

Over en sluiten,misbruikte/opgelichte ouders hebben gelijk,laat Waslander doneren ipv een schandaalstuk in de krant te zetten