Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

61%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

9%
Nee, had meer verwacht

30%

Stemmen: 266

Speler van de week

Naam:
Marouane Hamdoune
Leeftijd
31
Positie:
Basisspeler

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag in actie tegen SC Gastel

Gepost door:Dennis // 2020-02-27 11:21:48 // 237 keer bekeken

Aankomende zondag wordt voor de tweede maal geprobeerd om de topper tussen RBC en SC Gastel doorgang te laten vinden. De afgelopen weken werden de officiële wedstrijden van RBC afgelast vanwege het weer en aankomend weekend trekt de wind opnieuw aan. Ook nu bestaat de kans dat het duel wordt afgelast.
Door de afgelastingen de afgelopen weken is de stand niet veranderd, al kwam SC Gastel nog wel in actie tegen Terneuzen . Dat was echter maar een helft (o-o tussenstand), omdat de scheidsrechter het te gevaarlijk vond door de felle wind. 

SC Gastel en RBC hebben beide evenveel punten, alleen heeft Gastel een beter doelsaldo en gaat daarom het duel in als koploper. Dat deed het ook eerder dit jaar in oktober, maar toen won RBC door een doelpunt van RBC O19-speler Imad Bouda el Koubai. De score had toen hoger kunnen uitvallen, want RBC O19-speler Arif Akbas en Marouane Hamdoune wisten wel de keeper te verschalken, maar zagen hun inzet op de lat uiteen spatten.

RBC kan de koppositie alleen bij winst pakken. Bij verlies heeft het een eventueel kampioenschap niet meer in eigen hand.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd