RBC vanavond in actie tegen VVR

Gepost door:Dennis // 2019-12-07 11:17:03 // 380 keer bekeken

RBC speelt vanavond haar laatste competitiewedstrijd in het eigen Herstaco Stadion tegen VVR. De koploper van de derde klasse A won de afgelopen weken vooral in uitwedstrijden, maar rekende afgelopen zondag af met naaste achtervolger Terneuzen in eigen huis. De ploeg van trainer-coach Koos Waslander wist met 5-0 te winnen van de ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen en heeft nu drie punten meer dan runner up SC Gastel.

VVR heeft een wat moeilijker seizoen dan vorig jaar. De ploeg uit Rijsbergen staat op de elfde plek en is een staartploeg in de brede middenmoot van 3A Bij winst klimt VVR zo een paar plekken in de rangschikking. Bij verlies moet het serieus rekening houden met vv Steenbergen dat op twee punten volgt. 

RBC heeft vanavond de mogelijkheid om flink door te pakken en een goed vervolg te geven aan de grote overwinning van vorige week. In tegenstelling tot Terneuzen gaat VVR zich vermoedelijk beperken tot tegenhouden, iets waar de Roosendaalse ploeg moeite mee heeft. Het leverde dit seizoen meermaals puntverlies op. De afgelopen drie duels lijkt RBC zich echter te herpakken en een bres in de verdedigingen te kunnen slaan. Dat zorgde er meteen voor dat de Roosendaalers afstand namen van de achtervolgers in de competitie. VVR ziet vanavond ook een oude bekende. Yoran de Bruin nam afgelopen seizoen afscheid van VVR en koos voor een avontuur bij RBC. Afgelopen weekend maakte hij zijn eerste competitietreffer. 

Het duel tussen RBC en VVR begint vanavond 19.30 uur.
Reacties

Boegieman

2019-12-07 14:30:04

HUP RBC