RBC speelt morgen topper tegen Terneuzen

Gepost door:Dennis // 2019-11-30 12:44:26 // 462 keer bekeken

RBC speelt morgen een belangrijke wedstrijd tegen vv Terneuzen. De ploeg uit de gelijknamige stad werd voor het seizoen betiteld als een van de kampioenskandidaten. Ondanks een voortvarende start en complimenten van tegenstanders liep de Zeeuwse ploeg toch regelmatig tegen puntverlies aan.

RBC bewaard geen goede herinneringen aan de laatste ontmoeting met Terneuzen. Vorig seizoen werd uit met 6-0 verloren en eindigde zij nog boven RBC, dat toen in het slot van de competitie een voorsprong van negen punten weggaf en uiteindelijk als derde in de competitie eindigde. Het thuisduel van vorig jaar liep wel goed af voor de Roosendaalers. RBC won het duel toen met 3-2. 

De ploeg van trainer/coach Koos Waslander heeft de koppositie na vorige week nog steeds in handen, en door het puntverlies hier en daar van tegenstanders heeft het nu op nummer twee vv Zundert twee punten voorsprong en drie punten op nummer drie (Terneuzen) en vier (SC Gastel). RBC blijft wel moeite houden met scoren. Buiten de grote uitslag tegen sv MOC'17 (7-2 winst) wint RBC de wedstrijden tot nu toe steeds met een doelpunt verschil. Thuis heeft het sinds de openingswedstrijd ook niet meer gewonnen. buitenshuis weet RBC wel aanzienlijk veel punten bij elkaar te vergaren. Als RBC de thuisduels ook in winst om weet te zetten kan het snel ver uitlopen in de competitie. 
Reacties

Boegieman

2019-12-01 10:46:43

Hup RBC