RBC wint van Binnenmaas

Gepost door:Dennis // 2019-10-08 23:17:19 // 693 keer bekeken

RBC heeft het oefenduel tegen FC Binnenmaas vanavond winnend afgesloten. In het Herstaco Stadion werd met 3-0 gewonnen. 

In de basis stond - na enige afwezigheid - Mo Azaimi weer in de basis. Randy Elst was nog niet inzetbaar. Hij verwacht aankomende donderdag weer aan te haken bij de training. Faisel Bensiali gaf zondagmiddag nog aan ongeveer twee weken nodig te hebben om weer aan te haken. Bensiali heeft last van een onsteking aan de achillespezen.

RBC kwam op voorsprong na een vrije trap van Anwar Tarfit. De snelle buitenspeler wist met een voorzet Bilal Dadi te bereiken die de bal in het doel kopte. Bij het tweede doelpunt was Dadi ook betrokken. Hij deed een overstapje na een pass van Tarfit, waarna Mujib Yaqoubi vrij voor de keeper kwam en de 2-0 aantekende. Binnenmaas was eenmaal dichtbij een treffer, maar die inzet belandde op de bovenkant van de lat.

In de tweede helft werd er flink gewisseld en scoorde RBC nog eenmaal. Yoran de Bruin, die nog niet gescoord had dit seizoen, strafte een geklungel in de verdediging van Binnenmaas af, 3-0.

RBC - FC Binnenmaas 3-0 (2-0)
1-0 Dadi
2-0 Yaqoubi
3-0 De Bruin

Opstelling RBC: Knook (Braeckmans); De Klerk (c), Pieter (Khidar), El Gamali, Bus (Hamdoune); M. Azaimi (C. Azaimi), Yaqoubi, De Bruin; Rommens, Dadi (Samra), Tarfit
Reacties

Remy

2019-10-10 11:01:15

Geen gekke uitslag! Nu alleen nog dit soort prestaties in de competitie laten zien.