Nog aanwinst voor RBC: Adnane Samra terug bij de selectie

Gepost door:Dennis // 2019-09-21 12:17:33 // 588 keer bekeken

RBC heeft - naast eerder Bilal Dadi - nog een speler aan de selectie kunnen toevoegen. Adnane Samra, vorig seizoen ook deel uitmakend van de selectie, keert alsnog terug bij het elftal van hoofdtrainer Koos Waslander. Samra, die vorig seizoen de overstap maakte vanuit de eigen jeugdopleiding, koos voor een nieuw avontuur bij SC Kruisland. Daar had de buitenspeler het niet naar zijn zin en besloot om contact op te nemen met RBC om te vragen of een terugkeer mogelijk was. Dat bleek uiteindelijk het geval, al moest Samra eerst door de selectie en coach Waslander geaccepteerd worden.

 "Ik heb met Adnane een goed gesprek gehad. Hij is een speler met kwaliteiten en bovendien afkomstig uit de eigen jeugd. Dat soort jongens moet je altijd een tweede kans gunnen," aldus Waslander tegenover RBCvoetbal.nl. 

Door de komst van Samra is het enorm dringen voorin. Naast Adnane Samra heeft Waslander ook nog Anwar Tarfit, Jari Rommens, Yoran de Bruin tot zijn beschikking en ook Mujib Yaqoubi kan vanaf de buitenkant spelen.
Reacties

Willempie

2019-09-22 21:01:08

Problemen terug binnengehaald? Er is genoeg voorgevallen vorig seizoen.