Ben jij er komend jaar weer bij?

Absoluut!

47%
Zo af en toe

28%
Nee

24%

Stemmen: 144

Speler van de week

Naam:
Marouane Hamdoune
Leeftijd
31
Positie:
Basisspeler

Interviews
Meest recente interviews

RBC langs JEKA

Gepost door:Dennis // 2019-09-05 08:19:32 // 615 keer bekeken

RBC heeft het oefenduel met JEKA winnend afgesloten. De club uit Breda kwam nog wel op voorsprong, maar de thuisploeg stapte na afloop winnend van het veld af (3-1 winst).

Bij de ploeg van trainer-coach Koos Waslander was Gino Pieter weer teruggekeerd van vakantie. Hij kwam er in de tweede helft in. RBC U19-speler Rhiyad Khidar mocht weer invallen, net als in het oefenduel met vv Oosterhout (1-5 winst) en deed dat meer dan verdienstelijk.

In de eerste helft kwam JEKA vrij gemakkelijk op voorsprong. Een ingooi werd verkeerd beoordeeld en bij de tweede paal werd de bal simpel binnen getikt. Niet veel later was het alweer gelijk. Randy Elst zag een schot van richting veranderd worden door de tegenstander die op zijn beurt een eigen goal maakte, 1-1. JEKA was voor rust nog wel dichtbij de 1-2, na miscommunicatie achterin. Yorben Bus kon half ingrijpen en de paal deed de rest. De zondag tweedeklasser liet in de eerste helft een aantal goede combinaties zien en ook in de tweede helft kwamen ze een aantal keer gevaarlijk voor het doel, waar RBC het voornamelijk nog moet hebben van de individuele kwaliteit. 

In de tweed helft nam RBC de leiding in het duel, na geklungel in de defensie bij JEKA strafte Elst dit af. Anwar Tarfit had daarna het slotstuk die van twintig meter een bal in de kruising schoot, 3-1. Tussendoor scoorde de Bredase ploeg nog, maar deed dit vanuit buitenspel.

RBC - JEKA 3-1 (1-1)
0-1
1-1 Eigen doelpunt
2-1 Elst
3-1 Tarfit

Opstelling RBC: Knook, Coulibaly, Ramos (c) (Pieter), El Gamali, Akbas (Bus); De Klerk (Khidar), Elst (C. Azaimi), Yaqoubi (Rommens); De Bruin, Dadi, Tarfit

Reacties

Ouwegetrouwe

2019-09-04 23:52:08

Een paar foto's van RBC-Jeka:

https://myalbum.com/album/gwNDBWtea9iH