Ben jij er komend jaar weer bij?

Absoluut!

47%
Zo af en toe

28%
Nee

24%

Stemmen: 144

Speler van de week

Naam:
Marouane Hamdoune
Leeftijd
31
Positie:
Basisspeler

Interviews
Meest recente interviews

RBC begint vanavond aan het bekertoernooi

Gepost door:Dennis // 2019-08-31 12:14:15 // 328 keer bekeken

Vanavond om klokslag 18.00 uur begint RBC aan het seizoen 2019/2020. De Roosendaalse ploeg onder leiding van hoofdcoach Koos Waslander start dan met de eerste wedstrijd in het bekertoernooi. Vorig seizoen strandde de ploeg in achtste finale tegen SVV''65. Na het nemen van strafschoppen werd RBC uitgeschakeld. Ook dit seizoen wil de ploeg van Waslander een gooi doen naar de halve finale, waar een ticket klaar ligt voor het hoofdtoernooi van de KNVB volgend seizoen. Vanavond begint die reis met een thuisduel in het Herstaco Stadion tegen zaterdag derdeklasser vv Prinsenland.

RBC kent een goede generale repetitie. Afgelopen zondag werd zondag tweedeklasser RVV Coal verslagen met 1-3 en met nagenoeg dezelfde ploeg, aangevuld met spelers van RBC U19, werd gewonnen van vv Oosterhout met 1-5. Prinsenland daarentegen verloor een oefenduel tegen SC Kruisland (2-0). RBC speelde een paar maanden geleden nog een oefenduel op bezoek bij de club uit Dinteloord. Toen ging het duel verloren met 4-2. Waslander was er toen ook al bij. De Roosendaalse ploeg is dus gewaarschuwd. Bij RBC sluiten de komende periode ook weer spelers aan. Zo is Gino Pieter weer terug van vakantie en kan Waslander ook beschikken over Gregory Noordzee, Aboubacar Coulibaly en volgende week is Marouane Hamdoune vrij van schorsing.

Naast prinsenland zitten DEVO en NSV ook in de poule bij RBC. Alleen de winnaar gaat door naar de knock out-fase. De rest is uitgeschakeld.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd