Reageren weer mogelijk

Gepost door:Dennis // 2019-06-11 13:46:22 // 1704 keer bekeken

Beste bezoekers,

Vanaf nu is het weer mogelijk om te reageren op nieuwsberichten. Na de verloren nacompetitiewedstrijd tegen WSC was het blijkbaar een vrijbrief om 'anoniem' alle vuile was buiten te hangen, ook door afscheid nemende medewerkers van RBC. 

RBC is gebaat bij een kritische massa die beslissingen in een discussiërende vorm aankaart, maar een ding moet duidelijk zijn: dit is het domein en thuis van de RBC-supporter. Het noemen van bedragen is een interne aangelegenheid van de club. Jouw loonstrookje wordt ook niet open en bloot op een website gezet. Ben je toch van mening om dit soort interne aangelegenheden bekend te maken, dan doe je dat onder je eigen naam op Facebook zodat iedereen weet wie je bent. 

RBCfans.nl heeft respect voor emoties, zeker bij mislopen van promoties, maar zaken zoals het noemen van bedragen worden hier niet getolereerd. Ben je van mening dit toch te moeten doen dan wordt er een directe ban uitgedeeld, zonder waarschuwing. Mij meerdere overtredingen is het alleen nog mogelijk om een account aan te maken die goedgekeurd wordt door RBCFans.nl.

 
Reacties

HenkieVos

2019-06-11 15:05:23

Gelukkig, want het werd zomaar een dooie boel hier. Was het overigens niet veel eenvoudiger geweest om die paar mensen te blokkeren? Het is hier toch al geen drukte van jewelste, dus om die paar supporters ook nog de mond te gaan snoeren, lijkt me wat ver gaan toch?

Ger van der Hoeven

2019-06-11 19:49:03

Zoals door mij al eerder is gesteld: durf gewoon te reageren onder je eigen naam, zodat iedereen weet met wie we te maken hebben!!

Zuidzijde

2019-06-12 08:46:15

Helemaal mee eens

Ivo

2019-06-12 09:51:35

Overzicht vertrokken spelers (tot nu toe bevestigd): 

- Joeri Leest -> vv Prinsenland

- Jordi Bruhns -> BSC

- Gijs Gommeren -> Alliance

- Michiel Kuipers -> Alliance

- Jeroen Molenaar -> Rood Wit

- Jacques Dekker -> Vodafone , Cluzona

- Levi Schotel -> Roosendaal

Jeugdspelers Giovanni Leander, Brandon Timmers (Rood Wit) en Flinn Assenberg (Kruisland) 

Ivo

2019-06-12 09:56:55

Overzicht nieuwe spelers (tot nu toe bevestigd):

- Matthias Deleij (MOC'17)

- Gino Pieter (MOC'17)

- Faisal Bensiali (Kruisland)

- Chaïb Azaimi (geen club)

- Jari Rommens (Zwaluwen Belgie)

- Greg Noordzee (Overmaas)

- Doorstroom uit eigen jeugd -> Barry Knook, 

AdR

2019-06-12 10:20:50

@Ivo mis bij bij vertrokken spelers  nog Huub Schuit naar BSC ,Mike Schalk gestopt en waarschijnlijk nog 1 speler?

Kland

2019-06-12 11:20:51

En bij doorstroming jeugd Yorben Bus en Coulibaly.

Bas

2019-06-12 13:21:33

Gelukkig zit er verdedigend nog wat mooie namen aan te komen. Anders had ik het wel zwaar ingezien voor komend seizoen. Worden snel bekend 

Ivo

2019-06-12 13:42:40

Van de vertrekkende spelers vind ik het vooral jammer dat Jeroen Molenaar vertrekt, is toch een jongen uit de eigen jeugd, maar Rood-Wit is een 1e klasser dus ergens is dat wel te begrijpen. Dat geldt ook voor de jeugdspelers die naar Rood-Wit gaan. 

Bruhns en Kuipers komen ook uit de eigen jeugd maar hadden moeite met het niveau en gaan ook lager spelen. De rest waren met alle respect toch passanten die na 1 of 2 seizoenen weer vertrekken. 

Het is tof dat Gino Pieter terugkomt, een veelzijdige hardwerkende speler die ik graag zag spelen. Rommens en Bensiali lijken me ook echte aanwinsten. Aziami en Noordzee vind ik vraagtekens, allebei al redelijk op leeftijd maar een team heeft ook leiders nodig, en misschien ontbrak het daar wel een beetje aan vorig seizoen. 

Als de rest blijft, heb je denk ik al een heel aardig team staan. Achterin mag er inderdaad nog wel wat bij. 

Kland

2019-06-12 20:59:53

4 van deze 5 spelers hebben 6 jaar of langer bij RBC gespeeld. Dan komt Rood Wit of Kruisland langs met mooie praatjes en ze zijn weg. Centen opleiding 7000 euro pp ook weg. Op grond historie en kosten horen deze spelers gewoon bij RBC thuis. Met alle respect: de 1e of 2e klasse is voor de meeste jongens gewoon te hoog gegrepen. Zie Jari Voeten en Ali Boukayut. Die jongens gaan nu gewoon naar 3e of 4e klasser Victoria.  Rode draad: RBC moet er meer aan doen om deze spelers hier te houden . 

Bas

2019-06-12 21:42:56

Dat behouden en doorstomen vanuit de jeugd gaat gewoonweg niet vrees ik. De jeugd (JO19 en 17) speelt een te laag niveau om de stap naar 3e klasse te kunnen maken (een enkel individu daargelaten) en men wil met het eerste als een raket terug naar de eerste divisie. Daarom gaat dit beleid niet passen. Als je steeds spelers blijft kopen (die per niveau ook nog duurder worden) zal er ook geen ruimte voor ontwikkeling van de jeugd zijn en blijven het 2 afdelingen 

Kland

2019-06-12 21:55:20

Ben het met je eens Bas. Waarom blijven we dan geld pompen in jeugdopleiding als die geen rendement heeft. In doelstelling VA staat dat men opleidt om elk jaar een aantal spelers af te leveren  bij het eerste. Ook bij Ajax lukt her om spelers te laten doorbreken. Waarom kan dat híer niet op een lager niveau?

Ivo

2019-06-12 22:38:24

Is het bij RBC nou echt zo anders als bij andere clubs? Ook het afgelopen seizoen maakte een aantal jeugdspelers hun debuut in het 1e. Daar stromen er nu weer een paar van door naar de selectie. Overal vallen veel spelers af in de jeugdopleiding, die het gevraagde niveau niet halen. Die kunnen het dan op lager niveau alsnog proberen. Desnoods recreatief.

Als ik op BN/De Stem de transferpagina bij amateurclubs zie, is het overal een komen en gaan van spelers. 

EricK

2019-06-13 10:22:07

Zoals al jaren geroepen wordt: je leidt op voor de concurrent. Jammer, maar helaas. Blij dat Gino terug is.

Hup Gino.

Hup RBC. 

Adje

2019-06-13 15:19:15

Al vanaf 2011 is het hier n komen en gaan van spelers, elk seizoen opnieuw, en wat zijn we er per saldo nou mee opgeschoten...... weinig toch. Slechts 2 promoties hebben we ermee weten af te dwingen, geheel tegen de doelstelling van RBC in zoals aangegeven bij de heroprichting.

Ook na het afgelopen teleurstellende seizoen pakken weer n aantal spelers hun biezen, presies zoals Ivo al eerder aangaf in vorige reakties, de passanten vertrekken weer zoals gewoonlijk. Wederom kan RBC straks weer van voor af aan gaan beginnen.

Daarom vind het ik steeds zo raar dat men spreekt van versterkingen wanneer er weer nieuwe spelers worden aangekondigd. Wat verstaat men onder de noemer versterking, voor mij zijn het gewoon vervangingen voor vertrekkende spelers en is er van versterking verre van sprake.

Vanuit de jeugdopleiding komt er mondjesmaat iets door, ook niet wat als doelstelling destijds werd aangegeven. We mogen wel vaststellen dat deze jeugdopleiding zijn doel totaal voorbij geschoten is. Fraai om te kunnen zeggen dat ze gecertificeerd zijn, leuk voor andere verenigingen want die komen maar al te graag vissen in deze vijver, maar om middels de jeugdopleiding RBC weer n vereniging te laten zijn met n eigen indentitieit, is totaal mislukt tot heden ten dagen.

Er resten nog n paar dagen tot de overschrijvings termijn sluit, ik ben benieuwd wat er nog staat te gebeuren deze dagen, her en der is er geschuif met spelers, het maakt de band met de vaste kern supporters er vaak niet beter op, we gaan zien hoe het er voor RBC uitpakt volgend seizoen. Het wordt er bepaald niet gemakkelijker op, want na het debacle van afgelopen jaar zal het gemor alleen maar groter worden wanneer suksessen verder uit blijven.

EricK

2019-06-14 12:54:40

"Vanuit de jeugdopleiding komt er mondjesmaat iets door, ook niet wat als doelstelling destijds werd aangegeven. We mogen wel vaststellen dat deze jeugdopleiding zijn doel totaal voorbij geschoten is. Fraai om te kunnen zeggen dat ze gecertificeerd zijn, leuk voor andere verenigingen want die komen maar al te graag vissen in deze vijver, maar om middels de jeugdopleiding RBC weer n vereniging te laten zijn met n eigen indentitieit, is totaal mislukt tot heden ten dagen."

Eens