Rommens naar RBC

Gepost door:Dennis // 2019-06-11 08:09:55 // 971 keer bekeken

Komend seizoen speelt Jari Rommens voor RBC. De 19-jarige speler komt over van het Belgische Zwaluwen Olmen, dat uitkomt in de Tweede Klasse Provinciaal, zo meldt RBCvoetbal.nl.

Rommens speelde in zijn jeugd voor FC Bergen en sv MOC'17, maar speelde zijn laatste jaar als jeugdspeler voor NAC Breda. Hij kwam daar in de O19 te spelen. Na zijn avontuur bij NAC, keerde hij terug naar Bergen op Zoom om voor eersteklasser DOSKO te spelen. In de winterstop koos hij voor een overstap naar het Belgische Zwaluwen Olmen.

"Jari moet zich in principe richten op de rechtsbuitenpositie, maar hij is ook inzetbaar in de spits en op links", aldus Lion de Frel, RBC's bestuurslid voetbaltechnische zaken. Ook Rommens zelf is blij met de overstap naar het oranje-wit. "Een stuk dichterbij dan Olmen, dat toch 200 km heen en terug is. En RBC is een mooie club en heel bijzonder vanwege het stadion en haar verleden natuurlijk. Ik heb er zin in."
Reacties

HenkieVos

2019-06-11 15:08:34

Goed te zien dat er voor het einde van de overschrijvingstermijn enkele nieuwe aanwinsten gepresenteerd worden. Benieuwd wie er nu ook nog weg gaan. Zullen er niet al te veel zijn, als ik het bestuur mag geloven, want daarvoor werd de technische staf geslachtofferd.

Overigens krijg ik wel een beetje jeuk van 'RBC's bestuurslid voetbaltechnische zaken'. Doet net alsof hij de selectie van Ajax presenteert op de open dag. Gewoon twee beentjes op de grond aub.

Jove28

2019-06-11 18:08:43

hopenlijk ook nog versterking voor de verdediging  Gino terug is natuurlijk al super