Faysel Bensiali nieuwe versterking RBC

Gepost door:Dennis // 2019-06-08 11:12:13 // 656 keer bekeken

RBC blijft zich voorlopig roeren op de transfermarkt. De Roosendaalse club heeft topper Faysel Bensiali weten te overtuigen om voor het oranje-wit te kiezen, zo meldt RBCvoetbal.nl. Vorig seizoen leek de 27-jarige voormalig speler van NAC Breda al richting het Herstaco Stadion te komen, maar toen koos hij nog voor een langer verblijf bij SC Kruisland.

Bensiali speelde het grootste gedeelte van zijn voetballoopbaan bij NAC Breda. Als C-junior mocht hij de overstap maken naar de Oosterbuur. Hij speelde daar maar liefst acht seizoenen. Hij schopte het tot de selectie, en mocht in 2012-2013 deelnemen aan een aantal oefenduels bij de club uit Breda. Helaas voor Bensiali bleef het bij die oefenduels. Hij werkte zijn duels voornamelijk af voor Jong NAC Breda. Hij koos uiteindelijk voor zijn studie en koos voor het amateurvoetbal. Hij kwam daarna uit voor het Belgische Wijnegem VC (Tweede Provinciaal) en RSC Alliance (derde klasse) en de afgelopen drie jaar kwam hij uit voor SC Kruisland in de tweede klasse. bij Alliance speelde hij samen met huidig RBC-speler Anwar Tarfit. Die liet eerder aan RBCFans.nl al weten dat Bensiali een van de allerbeste spelers was waar hij ooit mee samen had gespeeld. 

Ook Bensiali is blij met de overstap. "Bij SC Kruisland heb ik het prima naar mijn zin gehad, maar ik was na drie jaar echt toe aan een nieuwe uitdaging. RBC is een club met ambitie en ik zie er echt potentie in", aldus Bensiali. "Ik merk aan alles dat RBC vooruit wil en daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik heb al diverse gesprekken gevoerd met de technische mensen van de club en mijn toekomstige medespelers en heb er super veel zin in," zo liet hij weten aan RBCvoetbal.nl. 

Bensiali is multi-inzetbaar. Hij kan achter de spitsen spelen, maar ook op de flanken is hij een speler om rekening mee te houden.Bensiali was in het seizoen 2014/2015 het productiefste. Hij kwam toen uit voor RSC Alliance in de derde klasse en schoot er twintig in.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd