Koos Waslander ook komend seizoen eindverantwoordelijke

Gepost door:Dennis // 2019-06-08 11:01:20 // 363 keer bekeken

RBC heeft komend seizoen een nieuwe hoofdcoach. De Roosendalers hebben namelijk overeenstemming bereikt met Koos Waslander, die afgelopen maand al als interim-trainer aan de slag ging. RBC onderzocht of het mogelijk was om Waslander langer aan zich te binden. Dat is gelukt, zo meldt RBCvoetbal.nl.

"Koos is laagdrempelig voor de spelers, hij voelt ze aan, hij begrijpt ze en communiceert op passende wijze. Maar aan de andere kant is hij ook heel direct en duidelijk, dat is zijn kracht. En zijn coaching is uitstekend," zo liet Lion de Frel, bestuurslid technische zaken, weten.

Ook Waslander is tevreden met een langer verblijf in Roosendaal. "Ik vind het een mooie uitdaging om mijn bijdrage te leveren aan de ambities van de club. Die staan namelijk nog steeds recht overeind." De afgelopen periode heeft Waslander onder andere gebruikt om de selectie goed te analyseren en het bestuur geadviseerd wat voor soort selectie er zou moeten komen om nog beter te presteren dan afgelopen seizoen. "Het bestuur heeft zeer zeker de intentie alles te doen wat in haar vermogen ligt om de selectie te versterken", aldus De Frel. "Volgend seizoen willen we namelijk beter presteren dan afgelopen jaar en met Koos aan het roer hebben we daar alle vertrouwen in."

 
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd