Chaïb Azaimi naar RBC

Gepost door:Dennis // 2019-06-06 09:32:02 // 696 keer bekeken

RBC heeft met Chaïb Azaimi een nieuwe speler aan zich weten te verbinden voor komend seizoen. De middenvelder annex aanvaller is geen onbekende voor RBC. De inmiddels 32-jarige Azaimi, familie van huidig RBC-speler Mohamed Azaimi, heeft in het verleden in de D- en C-jeugd gespeeld van RBC Roosendaal.

Azaimi speelde voor het laatst in het seizoen 2014/2015, toen hij uitkwam voor RKVV Roosendaal in de eerste klasse. Daarvoor kwam hij uit voor Baronie (Topklasse), Hollandia en Papendrecht (beide hoofdklasse). 

"Bij RBC lopen er nog zo veel oude bekenden uit mijn jeugdperiode dat het voelt als terugkomen", aldus Azaimi tegenover RBCvoetbal.nl. "Daarnaast spreken de doelstellingen van de club, zowel met het eerste elftal als met de jeugd, mij erg aan. Mogelijk dat ik nog iets kan betekenen voor de jeugdopleiding. Voor wat het eerste elftal betreft hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan een positieve sfeer en de mentale weerbaarheid van het team. Hoewel ik de afgelopen jaren mijn conditie redelijk op peil heb gehouden, ga ik de komende periode vol aan de bak om straks bij de start van de voorbereiding wedstrijdfit te zijn." Bestuurslid voetbaltechnische zaken Lion de Frel geeft tegenover RBCvoetbal.nl  aan dat dit het enige is waar de routinier aan moet werken: "Chaib is namelijk een jongen die nooit lager heeft gespeeld dan de Eerste Klasse, dus voetballen kan hij absoluut. En als hij volledig fit is, gaat hij voor RBC van zeer grote waarde zijn."
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd