Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

70%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

11%
Nee, had meer verwacht

19%

Stemmen: 181

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC krijgt twee punten terug van de KNVB

Gepost door:Dennis // 2019-04-18 18:30:20 // 612 keer bekeken

De KNVB heeft de straf van RBC naar aanleiding van het gestaakte duel in en tegen vv Steenbergen (3-1 tussenstand) verlaagd met twee strafpunten. Dat betekent dat de Roosendaalse ploeg nog steeds bovenaan staat, al heeft stadsgenoot RKVV Roosendaal een gelijk aantal punten. Daarnaast is de boete (naar verluidt €600,-) verlaagd. De voorwaardelijke straf om uit de competitie gehaald te worden is geseponeerd. 

Naast de straffen die de club kreeg uitgedeeld staat Marouane Hamdoune sinds dat gestaakte duel ook langs de kant. De snelle linksback van RBC kreeg vijf maanden opgelegd, terwijl de aanklager achttien maanden eiste. De rapporteur had namelijk opgeschreven dat Hamdoune na de overtreding nog een klap aan Enzo de Haak (vv Steenbergen) had uitgedeeld. Naar aanleiding van dat heeft hij ook de rode prent gekregen. De linksback ontkent dat hij hij een klap heeft uitgedeeld, maar ook in de verklaring van De Haak wordt met geen woord gerept over een slaande beweging naar hem toe, wat de verklaring van Hamdoune alleen maar meer ondersteund.

Vanavond spelen beide clubs de resterende 29 minuten uit. RBC moet een achterstand van 3-1 goed maken. Bij een gelijkspel of winst staat RBC weer alleen aan kop in de competitie.

 

Reacties

OD Sjon

2019-04-19 22:01:13

Laten we positief blijven. Kom op RBC!!