RBC morgen in actie tegen Virtus

Gepost door:Dennis // 2019-04-06 16:52:09 // 571 keer bekeken

RBC speelt morgenmiddag een competitiewedstrijd tegen Virtus. Afgelopen vrijdagmiddag kreeg de Roosendaalse ploeg een flinke klap in het gezicht van de KNVB door vier punten in mindering te krijgen naar aanleiding van het gestaakte duel tegen vv Steenbergen (3-1 tussenstand). Daarmee is de voorsprong op concurrent RKVV Roosendaal teruggezet naar twee punten. Van de grote voorsprong (twee weken geleden was dit nog negen punten) is niets meer over.

Naast de strafpunten mag Marouane Hamdoune (topscorer van RBC met negen goals) voor vijf maanden niet ingezet worden als speler. De wedstrijd van morgen kan zo maar betekenen dat de Roosendaalse ploeg na de middag in de achtervolging moet als nummer twee. Het is de vraag hoe de spelers van RBC morgen reageren op de flinke straf die zij kregen, waarmee hun royale voorsprong die zij hebben opgebouwd gekelderd is tot een minimum. Bij winst blijft RBC natuurlijk de koppositie in handen houden. Er is nog wel positief nieuws: Jacques Dekker zit weer bij de wedstrijdselectie.

Dekker, die de start van de competitie aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure, zat in de winterstop andermaal in de lappenmand. Hij kwam daardoor de tweede seizoenshelft nog niet in actie. Afgelopen dinsdagavond mocht hij ruim twintig minuten spelen bij RBC O23 tegen NSV O23 (6-1 winst). Met zijn snelheid en doeltreffendheid is het een welkomende aanvulling in de aanval.
Reacties

Ouwegetrouwe

2019-04-06 17:15:02

getergd tot op het bot kan een prima motivatie zijn om de kop vast te houden en wie weet wel weer te verstevigen