Tevreden met de nieuwe selectie?

Ja, zeker!

77%
Ik moet zien wat er nog bij gaat komen

12%
Nee, had meer verwacht

12%

Stemmen: 129

Speler van de week

Naam:
Barry Knook
Leeftijd
19
Positie:
Doelman

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgenavond op jacht naar kwartfinale districtsbeker

Gepost door:Dennis // 2019-03-11 20:31:33 // 311 keer bekeken

RBC leek op 26 februari uitgeschakeld te worden in de achste finale van de KNVB districtsbeker na het nemen van 32 strafschoppen, nadat het duel met SSV'65 na negentig minuten in een 1-1 stand was geëindigd. Tijdens de strafschoppenserie besloot de leidende arbiter plots om van het ABBA-systeem af te stappen en verder te gaan op het ABAB-systeem. Het RBC-bestuur diende een klacht in bij de KNVB en kreeg gelijk: de strafschoppen moeten vanaf strafschop vijftien overnieuw worden genomen.

Deze strafschoppenserie krijgt morgenavond een vervolg om 20.30 uur bij SSV'65. Het duel tussen beide clubs kan na twee strafschoppen al klaar zijn. De volledige spelersgroep die dat duel in actie kwam moet aanwezig zijn. De eerste zeven strafschoppennemers van de eerste run mogen geen penalty nemen. Zij mogen dit pas weer als een eventuele tweede run wordt gestart. 

De RBC-selectie kan vermoedelijk over een grote supportersschare beschikken ter ondersteuning van de strafschoppenserie. Mocht RBC ditmaal wel als winnaar uit de bus komen, dan ontmoet het in de kwartfinale vv Kloetinge. Inzet is naast de halve finale ook een ticket voor het hoofdtoernooi van de KNVB beker komend jaar. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd