De nacompetitie..

Die winnen we wel!

26%
Nee, niet in deze vorm

74%

Stemmen: 35

Speler van de week

Naam:
Randy Elst
Leeftijd
24
Positie:
Nummer tien

Interviews
Meest recente interviews

RBC zondag in stadsderby tegen RKVV Roosendaal

Gepost door:Dennis // 2019-02-23 16:14:31 // 354 keer bekeken

RBC speelt morgen opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd. Na vorige week HVV'24 verslagen te hebben (5-2 winst) staat morgen het duel tegen RKVV Roosendaal (nummer twee) op het programma. RBC en Roosendaal kwamen elkaar dit seizoen al twee keer eerder tegen. Twee keer was het elftal van trainer/coach Henk Vos te sterk voor de stadsgenoot.

In het heenduel won RBC met 3-0 en een aantal weken terug wist de ploeg van Vos de volgende ronde van de beker te bereiken door RKVV Roosendaal op eigen veld met 1-2 te verslaan. Morgen zou RBC een flinke stap richting de tweede klasse kunnen zetten door een overwinning te behalen op Sporpark Hulsdonk. Daarmee zou het Roosendaal op zes punten achterstand zetten. De thuisploeg lijkt morgen voor zijn laatste kans te moeten vechten in de strijd om het kampioenschap in de derde klasse A. Bij winst zit het weer vol in de race.

 

Reacties

Boegieman

2019-02-23 16:41:08

Hoe ga het met de blessures van onze spelers?

Zijn er spelers geschorst van Rkvv Roosendaal (net als de vorige keer met de topscoorder van Hvv'24 die uitgerekend geschorst was bij de wedstrijd van RBC)?